ΕΤΣΙ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ!ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο δημαρχου πατρεων

Το λάβαρο της επανάστασης σήκωσε ο «κόκκινος» Δήμαρχος Πατρέων και αρνείται να μεταφέρει μεταφέρει στην Τράπεζα της Ελλάδος τα αποθεματικά και τα ταμειακά του διαθέσιμα του δήμου του, εφαρμόζοντας την σχετική πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου».

Ο δήμαρχος της Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, με αφορμή υπηρεσιακό έγγραφο του διευθυντή των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου Πατρέων, σχετικά με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου τόνισε ότι «το δημοτικό συμβούλιο έχει αποφασίσει να μην μεταφερθεί ούτε ένα ευρώ από τα ταμιακά διαθέσιμα του δήμου Πατρέων στην Τράπεζα της Ελλάδος και στους δανειστές, απαιτώντας την άμεση και οριστική απόσυρση της νομοθετικής πράξης».

Σε αυτό το σημείο, ο δήμαρχος Πατρέων προαναγγέλλει πως, «θα αντιμετωπίσουμε την συγκεκριμένη απόφαση, όπως αντιμετωπίσαμε και το ζήτημα του επανελέγχου των συμβάσεων των υπαλλήλων ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, μη αποστέλλοντας κανένα στοιχείο και φάκελο εργαζομένου για έλεγχο στην κυβέρνηση».

Μάλιστα, όπως τονίζει, «για την εφαρμογή του συγκεκριμένου νόμου υπεύθυνοι είναι ο δήμαρχος, η δημοτική αρχή και οι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου».

Παράλληλα, ο Κώστας Πελετίδης σημειώνει πως «για τους παραπάνω λόγους δίνω εντολή στον διευθυντή των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου να μην προβεί σε καμία μονομερή ενέργεια, είτε ο ίδιος, είτε οιοσδήποτε άλλος από τα τμήματα της διεύθυνσής του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ