24/09/2021

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ! ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! ΜΙΛΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! (ηχητικό)

καμμενος-πανοςΤη διαβεβαίωση ότι «αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπογράψει μνημόνιο» έδωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας,Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στον Real FM 97,8.

«Σας διαβεβαιώνω ότι αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπογράψει μνημόνιο. Αυτό σας το λέω εκ μέρους του συνόλου της κυβερνήσεως» τόνισε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:

«Όπως και σας διαβεβαιώνω ότι η κυβέρνηση αυτή έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου, αν υπάρχει καλή θέληση και από τη μεριά της Ευρώπης, να υπάρξει συμφωνία. Έχουμε καταθέσει σε όλους τους τομείς –στο εργασιακό, στο ασφαλιστικό, στη φορολογία, στην ανάπτυξη, στην ενέργεια, στις ιδιωτικοποιήσεις- συγκεκριμένες προτάσεις που αν υπάρχει καλή θέληση απ’ τη μεριά της Ευρώπης θα τις δεχτούν. Από εκεί και πέρα, εάν νομίζουν ότι θα εξευτελίσουν –όχι την κυβέρνηση, αλλά- τον ελληνικό λαό, κάνουν λάθος. Κάνουν λάθος αν νομίζουν ότι αυτή η κυβέρνηση θα γονατίσει και θα πάει σε εκλογές» ξεκαθάρισε ο Πάνος Καμμένος.

Ακούστε το ηχητικό:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ