Κεντάει ο Γιώργος στο εξωτερικό

CEA1CE91CE9CCE91EPIRUSGATEΤο Δεξί Εξτρέμ βέβαια βάζει τη σχετική εμπάθεια στην είδηση. Εμείς όμως έχουμε άλλη απορία: Θα καταλάβουν ποτέ οι πολιτικοί μας ότι είναι υπεύθυνοι για την προώθηση των συμφερόντων της χώρας; Εάν δηλαδή οι αγρότες λιμοκτονούν λόγω της ΕΕ, δεν φταίει η κακή Ευρώπη αλλά κάποια δικά μας εκλεγμένα όντα που αντί να πολεμήσουν και να περάσουν επωφελείς θέσεις, χαριεντιζόντουσαν τρώγωντας μύδια στην Grande Place. Επιτέλους, δεν πληρώνεστε από τον Ελληνικό λαό για να αγωνίζεστε για τις συμφωνίες του Μαυροβουνίου με την ΕΚΤ. Δουλέψτε λίγο, δεν είναι ντροπή. Ακολουθεί η είδηση.
Τελευταία έχουμε χάσει τον Γιωργάκη… από την Ελλάδα βέβαια, γιατί τις τελευταίες μέρες βρίσκετε σε περιοδεία προκειμένου να σώσει τα Βαλκάνια. Μετά την συνάντησή του με τον αντίστοιχο σοσιαλιστή , προχθές ήταν στο Μαυροβούνιο.

Για τη Σοσιαλιστική Διεθνή εννοείτε. Και μίλησε. Και κλασικά μας τα είπε για άλλη μια φορά μπερδεμένα μιας και η γλώσσα του λύνεται όταν είναι έξω:

«In his opening address to the Socialist International meeting in Montenegro, George Papandreou gave a boost to the west Balkan nations’Α prospects of joining the European Union.

Using a symbolism, Papandreou urged the EU to embrace the western Balkan countries (Serbia, Montenegro, Bosnia-Herzegovina, FYROM and Albania) by 2014, exactly one hundred years after the outbreak of WWI

ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!!
ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ…
ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΤΙΡΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ…
ΑΛΛΙΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΕ ΝΤΑΝΤΑ…
ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ Ή Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ;
Κατά τ΄άλλα στους νεροκουβαλητές φταίει ο Καραμανλής

ΥΓ. Την είδηση δεν θα την βρείτε σε πολλά blogs μιας και δεν συμφέρει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ