ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Σφοδρή επιθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στα κανάλια: Όταν έκοβαν τα φαρμακα, οι καναλαρχες δεν πλήρωναν τους φόρους!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

wpid 20150521023735“Είδα μια εικόνα που ντροπιάζει την βουλή και έκανα παρέμβαση. Να ζητήσετε συγγνώμη για την προπαγάνδα και την παραπληροφόρηση” είπε πριν από λίγο στα συνεργεια που είχαν στήσει καραούλι.
“Όταν η προεδρος της βουλης βλέπει μια εικόνα που την ντροπιάζει, είναι αυτονόητο να παρέμβει. Οι κλούβες μπροστά στην βουλή δίνουν την εικόνα ενός πολιτευματος που εχθρεύεται τον λαό, μία βουλή κλειστή στους πολίτες και αυτό από την προεδρο της βουλης δεν ειναι ανεκτό”.
Αυτός ηταν ο λόγος της παρέμβασης και οχι καποιος ψευτοτσαμπουκάς. Η Ζωή έχει απόλυτο δίκιο, αυτή είναι υπεύθυνη για την λειτουργία της βουλής και φέρει τις ανάλογες ευθύνες και δικαιώματα.

ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *