ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΛΣΤΑΤ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο εισαγγελέας Αντώνης Λιόγας, σε χρόνο ρεκόρ, προτείνει την απαλλαγή Γεωργίου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΑΝΩ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΑΔΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ!

Ο κύριος Ντογιάκος έδωσε την πολύκροτη υπόθεση, την οποία η προηγούμενη κυβέρνηση επιχείρησε να συγκαλύψει, στον εισαγγελέα εφετών κύριο Αντώνιο Λιόγα. Ο οποίος σε χρόνο (παγκόσμιο) ρεκόρ, φέρεται να προτείνει την απαλλαγή του κυρίου Γεωργίου στο συμβούλιο εφετών! Σε μία υπόθεση με τεράστιο όγκο ανακριτικού υλικού, που διερευνάται

κάποια χρόνια τώρα, ο κύριος εισαγγελέας κατάφερε να βγάλει συμπέρασμα σε λίγα εικοσιτετράωρα και να προτείνει την απαλλαγή Γεωργίου, πάνω που ξεκινά η αρμόδια εξεταστική επιτροπή της βουλής για την διερεύνηση του σκανδάλου του μνημονίου. Που ένα από τα θέματα που θα διερευνήσει είναι και η διόγκωση του ελλείμματος!

Φυσικά ο κύριος Λιόγας δεν διαθέτει υπερφυσικές δυνάμεις. Αντίθετα, φέρεται να επισύναψε αυτούσια την προγενέστερη πρόταση του κυρίου Κούτρα η οποία βεβαίως είχε απορριφθεί από το συμβούλιο εφετών. Επαναλαμβάνει δηλαδή μία εισήγηση που ήδη έχει απορριφθεί από το συμβούλιο, γεγονός που προκαλεί αβάσταχτα ερωτήματα.

Είμαστε σίγουροι ότι το συμβούλιο θα σταθεί πάλι στο ύψος των περιστάσεων και δεν θα επιτρέψει την συγκάλυψη αυτής της υπόθεσης που οδήγησε στην κατάρρευση της Ελλάδας και το μαρτύριο του Ελληνικού λαού. Ειδικά τώρα που υποτίθεται ότι κάτι έχει αλλάξει, μετά την πρόσφατη εντολή του Ελληνικού λαού που απέδειξε ότι δεν θα ανεχθεί συγκάλυψη για τίποτα και από κανέναν.

Αναμένουμε λοιπόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ