23/04/2021

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. Κάποιοι τορπιλίζουν την ρύθμιση των 100 δόσεων!

property_802_001_720_481ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ, ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

Μετά από συνεχιζόμενες διαμαρτυρίες χιλιάδων συναδέλφων μας εμπόρων και ελευθέρων επαγγελματιών καταγγέλλουμε ότι:

Ενώ με μεγάλες δυσκολίες εντάσσονται στις ρυθμίσεις των 100 δόσεων με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία τους, τα αναγκαστικά μέτρα δεν αίρονται , με αποτέλεσμα να κατάσχονται συνεχώς εισπράξεις από πιστωτικές κάρτες και πληρωμές πελατών. Όπως είναι φυσικό οι χρηματο-ροές των επιχειρήσεων ανατρέπονται με κίνδυνο να χαθούν οι ρυθμίσεις, να μην πληρώνονται οι μισθοί,

τα λειτουργικά έξοδα και οι προμηθευτές.

Ο Ελληνικός λαός ψήφισε την 25η Ιανουαρίου την ανατροπή και την αποδέσμευση από το κλοιό των μνημονίων και της τρόικας.

Η επανεκκίνηση της οικονομίας, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και η λειτουργία της κοινωνίας, ΑΠΑΙΤΕΙ λογική και τα αυτονόητα.

Θεωρούμε ότι η υπαγωγή στις ρυθμίσεις ΧΩΡΙΣ άμεση και πλήρη άρση των αναγκαστικών μέτρων στους τραπεζικούς λογαριασμούς ΑΝΑΙΡΕΙ πλήρως την ίδια την ρύθμιση και πυροδοτεί την κοινωνική αγανάκτηση.

Απαιτούμε άμεσες ενέργειες από την ηγεσία του Υπ. Οικονομικών γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση θα μιλάμε για προβοκάτσια στις προσπάθειες της συγκυβέρνησης να ορθοποδήσει η αγορά και η κοινωνία!

Για την Γραμματεία Παραγωγικών Φορέων, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, Εμπορίου & Καταναλωτή,

Ο Γραμματέας

Γιώργος Ζησιμάτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ