Προκαλούν ρήγμα μεταξύ εξουσιών για να φυγαδευσουν τον Γεωργίου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ceb3ceb5cf89cf81ceb3ceb9cebfcf85 cf80ceb1cf80ceb1cebacf89cebdcf83cf84ceb1cebdcf84ceb9cebdcebfcf85

ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΠΡΑΞΗ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΥΓΑΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
Από την στιγμή που ανακοινώθηκε η εξεταστική για το μνημόνιο, όλως περιέργως άρχισε ένας αγώνας δρόμου προκειμενου να “κλείσει” άρον άρον το σκάνδαλο διόγκωσης του ελλείμματος από την ΕΛΣΤΑΤ. Με την ίδια προκλητική μεθόδευση που επιχείρησε η προηγούμενη κυβέρνηση αλλά συνετρίβη στους άξιους λειτουργούς του συμβουλίου εφετών.
Την ίδια στιγμή που οι έρευνες της νεας κυβερνησης φέρνουν στο φως όλες τις πτυχές του σκανδάλου που οδήγησε την Ελλάδα στην καταστροφή. Υπάρχει όμως κάτι πραγματικά πραξικοπηματικό στην όλη μεθόδευση: Η δημιουργία σύγκρουσης της νομοθετικής εξουσίας με την δικαιοσύνη, γεγονός που αποτελεί βόμβα στα θεμέλια του ίδιου του πολιτεύματος!
Φανταστείτε λοιπόν την εξεταστική επιτροπή να καλεί τον επίορκο Γεωργίου προς απολογία, έχοντας στην διάθεση της όλα αυτά τα νέα στοιχεία και αυτός να ανεμίζει την εισαγγελική πρόταση – εξπρές ως παντιέρα αθωότητας.
Μιλάμε για πραγματική θεσμική εκτροπή. Όπως άλλωστε όλη η μεθόδευση του μνημονίου, που οι νοσηροί εγκέφαλοι θα προσπαθήσουν με νύχια και με δόντια να υποβαθμίσουν με την συνέργεια μικρών, ελάχιστων “λειτουργών” που πιστεύουν ότι η εξουσία των Μπίρμπων και των Μπάμπηδων θα ανακάμψει πάνω στις στάχτες της πατρίδας.
Ε, λοιπόν κάνουν λάθος! Ας δουν την κατάληξη της προηγούμενης κυρίας που νόμιζε ότι θα έκανε καριέρα και ας συνετιστούν. Αλλιώς ας επιλέξουν πως θα γράψουν το όνομα τους στους αιώνες της Ελληνικής ιστορίας. Μίας ιστορίας αμείλικτης, που ακόμα και το όνομα του “εφιάλτη” το καταδίκασε να γράφεται με μικρό “ε”. 2500 χρονια μετά την προδοσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ