Τα blogs πανικοβάλλουν το σύστημα που απειλεί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

KourdistosΔιαβάζουμε στο kourdistoportocali και το Τροκτικό ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου απειλεί τον  συνάδελφο Βασίλη Μπόνιο ότι «με αυτά που γράφει, τόσο τους …κουρδίζει και θα μένει για πάντα χωρίς δουλειά και απολυμένος».

Ενοχλήθηκε φαίνεται ο μεγαλοδημοσιογράφος από την κριτική που του κάνουν ο Κουρδιστός και τα μπλογκς και απειλεί με το μόνο μέσο που διαθέτει πλέον και αυτός και το σύστημα που τον ανέδειξε: να μην μας δίνουν δουλειά, να μας σταμπάρουν ως «απροσάρμοστους» και «επικίνδυνους», «τρελούς» που κάνουν ο,τι θέλουν και δεν δίνουν σε κανένα λογαριασμό και να μας καταδικάσουν τελικά στην πείνα μπας και συνέλθουμε. Αυτό δηλαδή που έκαναν και σ΄ εμάς επι χρόνια, αλλά ευτυχώς δεν συνήλθαμε.

Αυτό όμως που δεν έχει καταλάβει ο κάθε Χατζηνικολάου είναι ότι είμαστε ακριβώς αυτό που λέει. «Επικίνδυνοι» και «απροσάρμοστοι» για το σύστημα της παραπληροφόρησης, της ρεμούλας, των διπλών κομματικών και επιχειρηματικών βιβλίων, των ταξιδιών με τον Μιζοφοράκο και της δημοσιογραφίας των ροζ dvd.

Αυτό ακριβώς είναι όμως που μας κάνει άκρως ωφέλιμους για την δημόσια ηθική και υγεία. Αυτό είναι το μυστικό και το συστατικό της επιτυχίας τρων μπλόγκερς.

Και οι ημέρες της κατεστημένης δημοσιογραφίας τελειώνουν. Έρχεται η στιγμή που οι υγιείς και μη διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες, οι διαφημιστικές εταιρείες που νοιάζονται για το συμφέρον του πελάτη τους και την πραγματική αναγνωσιμότητα θα αρχίσουν να επενδύουν στο Διαδίκτυο. Είναι πλέον νομοτελειακό.

antinews

σσΟ: Αυτό που δε μπορούν να κατανοήσουν οι κύριοι των ΜΜΕ είναι πως η κατάρρευση τους προέρχεται τόσο από την αποστροφή του κόσμου αλλά το τελικό χτύπημα θα έρθει από το ίδιο το σύστημα που στρέφεται ήδη στα ιστολόγια για να βρει ερείσματα. Θα δείτε σε λίγο καιρό πως ακόμα και αυτοί που στήριξαν τους σάπιους βαρώνους των ΜΜΕ σε λίγο θα δίνουν στοιχεία στα ιστολόγια για τις βρωμιές τους. Θα τα μάθετε αποκλειστικά από εδώ. Άλλωστε εμείς το είχαμε προβλέψει προ πολλού. Και μην ξεχνάτε ότι ΔΕΝ ελεγχόμαστε, ΔΕΝ χρωστάμε αλλά και ΔΕΝ είμαστε “στην απ’ έξω” για να φοβηθούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ