Η ανήθικη ιδιωτικοποίηση του Ερρίκος Ντυνάν

CE91CE92CEA1CE91CE9CCE9FCEA0CE9FCEA5CE9BCE9FCEA3Ανίερες μεθοδεύσεις στην πλάτη των πολιτών. Η εκμετάλλευση της Μητέρας και η αναγωγή της εγκυμοσύνης ως “ασθένεια” παίρνει τώρα και επίσημα το χαρακτήρα της “αρπαχτής”. Στην πλάτη βέβαια του δημοσίου συμφέροντος, με τον γνωστό, αθόρυβο τρόπο. Ποιός θα τους εμποδίσει; Διαβάστε:
Ένα επικίνδυνο για την δημόσια υγεία πείραμα, αποφάσισε να προωθήσει αθόρυβα η κυβέρνηση, με πρωτεργάτη τον Δημήτρη Αβραμόπουλο. Το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, παραχωρεί περίπου τα  μισά κρεβάτια του στο Ιατρικό Κέντρο για να γίνει ιδιωτικό μαιευτήριο. ‘Ήδη μέσα στο Ιατρικό Κέντρο του Γ. Αποστολόπουλου, διαφημίζεται με φυλλάδια, η έναρξη λειτουργίας του «Μαιευτικού Γυναικολογικού Κέντρου Γαία» το οποίο θα διαθέτει μονάδες εντατικής θεραπείας, νοσηλείας νεογνών, CEB1CF80CEBFCF83CF84CEBFCEBBCF8CCF80CEBFCF85CEBBCEBFCF82CEB3CEB9CF8ECF81CEB3CEBFCF82χειρουργεία, τμήμα γυναικολογικής ογκολογίας, αισθητικής δέρματος κ.α.
Ένα νοσοκομείο που ανήκει στον επιδοτούμενο από το κράτος Ερυθρό Σταυρό και το οποίο υποτίθεται ότι έγινε για την περίθαλψη των φτωχών, μετατρέπεται σε  μαιευτήριο πολυτελείας. Και όλα αυτά χωρίς να είναι γνωστό πόσα θα πληρώσει η ιδιωτική εταιρεία  για ενοίκιο των εγκαταστάσεων αυτών μαζί με τις αναγκαίες βοηθητικές υπηρεσίες.
Μόλις ολοκληρωθεί το πρώτο αυτό πείραμα, λαμόγια από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, ετοιμάζονται να εφαρμόσουν  την ίδια συνταγή παντού. Κάποια κρατικά νοσοκομεία θα ενοικιαστούν σε ιδιωτικά νοσοκομεία, όπως επίσης και άλλες κρατικές επιχειρήσεις θα παραχωρηθούν τζάμπα, σε ιδιώτες. με το πρόσχημα ότι θα μειωθούν οι κρατικές δαπάνες. Είναι η πολιτική «ανήθικης ιδιωτικοποίησης» γιατί τουλάχιστον η κανονική ιδιωτικοποίηση προβλέπει ότι οι ιδιώτες πληρώνουν στο δημόσιο ότι αγοράζουν…

Διαβάστε και εδώ (κλικ στην εικόνα με το βρέφος) για να καταλάβετε την άθλια βιομηχανία που έχει unborn_child-1αναπτυχθεί στο συγκεκριμένο κομματι. Όταν η Ευρώπη θεσμοθετεί την παύση αυτής της εκμετάλλευσης, η Ελλάδα την ενισχύει με όρους εκποίησης δικαιωμάτων Μητέρας, βρέφους και δημοσίου.

Κύριε Αβραμόπουλε ειλικρινά δεν το περιμέναμε από εσάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ