Οργισμένη αντίδραση της Κίνας, εναντίον Τουρκίας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε συνέχεια του άρθρου μας “Δοκιμαστική σφαγή” από τους Οϊγκούρους στην Κίνα. Αιματοχυσία με τη γνωστή συνταγή. διαβάστε και την ενημέρωση από το σοβαρότατο Ταχάλια που οπωσδήποτε θα προκαλέσει την αντίδραση Αλαβάνου, ΓΑΠ κλπ κλπ.

temp76

“Να καθίσουν στα αβγά τους οι Τούρκοι” ήταν το μήνυμα της Κινέζικης ηγεσίας, που ενοχληθηκε από το μικρομεγαλισμό της Τουρκίας. Η Τουρκία, ενθαρρυμένη από τα πρόσφατα χάδια Ομπάμα και Κλίντον, απέκτησε συνείδηση ..υπερδύναμης, με παγκόσμιο ρόλο και αυτοπλασσάρεται ως προστάτης των απανταχού Μουσουλμάνων.
Έτσι, όπως γράψαμε το πρωί η Τουρκία εξέφρασε την ενόχλησή της για τα γεγονότα, εις βάρος των μουσουλμάνων Ουιγούρων της Κίνας, στο Ουρούμτσι, προτείνοντας μάλιστα τη σύγκλιση του συμβουλίου ασφαλείας του Ο.Η.Ε.
Ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ζήτησε…να σταματήσει η βία στην Κίνα“, ο Υπουργός εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου, το ίδιο, ενώ κάποιοι στην Τουρκία ζήτησαν μποϋκοτάζ, εναντίον των Κινέζικων προϊόντων και άλλοι αναφέρουν στομφωδώς, ότι η υποθεση των Ουιγούρων, κατέστρεψε τις Κινεζο-Τουρκικές σχέσεις.
Πρίν από λίγο, απάντησε η Κινέζικη ηγεσία:
Η Κίνα απέρριψε τη σύγκλιση του Σ.Α. του Ο.Η.Ε. αναφέροντας, ότι αυτό είναι ένα εσωτερικό ζήτημα, γράφει το πρακτορείο chinaview.
“Η Κινεζική κυβέρνηση έλαβε τα ενδεικνυόμενα μέτρα, σύμφωνα με το νόμο. Η υπόθεση είναι ξεκάθαρα εσωτερικής φύσεως και δεν αφορά το συμβούλιο ασφαλείας του Ο.Η.Ε.”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Υπουργού Εξωτερικών της Κίνας, Qin Gang.
Ο Qin Gang ανέφερε τα παραπάνω, μετά τις δηλώσεις του Τούρκου Πρωθυπουργού Tayyip Erdogan, λέει το Κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων.
sakis/taxalia.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ