Αυτά που δεν θα διαβάσετε στα ΜΜ”Ε” #2

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

anti5

Όμηρος και του … κοινού ποινικού δικαίου τώρα η πολιτική ζωή

Θυμάστε τι λέγαμε για εκείνους τους ανόητους τους γαλάζιους που αντί να πολεμήσουν  το «σύστημα ΠΑΣΟΚ», επιχείρησαν να το βάψουν μπλε και να το βάλουν να δουλεύει για λογαριασμό τους; Και στο τέλος θύμιζαν νεοσύλλεκτους που τους έκαναν καψόνια οι παλιοσειρές του ΠΑΣΟΚ;

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τις απομαγνητοφωνήσεις των υποκλαπέντων συνομιλιών των κακοποιών που απαρτίζουν την σπείρα που απήγαγε τον Παναγόπουλο. Όλα – όταν λέμε «όλα», εννοούμε εντελώς «όλα» – τα ονόματα των μεγάλων, μικρών και «εθνικών» επιχειρηματιών που παρελαύνουν μέσα από τις εκατοντάδες σελίδες των απομαγνητοφωνήσεων ανδρώθηκαν και αναπτύχθηκαν επιχειρηματικά επί ΠΑΣΟΚ. Και είναι πασίγνωστες στους δαιμόνιους ρεπόρτερ που εντρυφούν στις απομαγνητοφωνήσεις οι «ιστορικές» σχέσεις τους και με το ΠΑΣΟΚ, αλλά και με άλλα κόμματα.

Είδατε να γράφουν πουθενά γι αυτές τις σχέσεις;

Ήρθαν και στα δικά μας χέρια πολλές από τις σελίδες αυτές. Αλλά δεν θα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ… ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΑ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ Κ ΑΛΛΑ!)τους ακολουθήσουμε στο δρόμο αυτό. Δεν θα σπεύσουμε να ενοχοποιήσουμε οποιαδήποτε πολιτική παράταξη, βασιζόμενοι μόνο σε όσα λένε μεταξύ τους κακοποιά στοιχεία, πριν καν αρχίσει η δικαστική έρευνα. Επειδή αν γίνει αποδεκτή από όλους αυτή η πρακτική, τότε να τα καταργήσουμε όλα μαζί με την Δικαιοσύνη και όταν βγαίνει ένας κακοποιός και λέει ότι ήξερε τον τάδε πολιτικό, μαζί με αυτόν να κρεμάμε και τον πολιτικό στην πλατεία Συντάγματος.

Γι αυτό στις απομαγνητοφωνήσεις που δημοσιεύουμε ενδεικτικά σβήσαμε τα ονόματα των πολιτικών που αναφέρονται. Στα κείμενα που ακολουθούν, ο Τρομπούκης υπόσχεται διάφορα στον Βλαστό, λέγοντάς του ότι γνωρίζει έναν γενικό γραμματέα υπουργείου επί παλαιότερης κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, έναν υπουργό παλαιότερης κυβέρνησης της ΝΔ, τους οποίους μπορεί να πλησιάσει μέσω άλλου επιχειρηματία, για να κάνουν αυτά που ζητούσαν.

Τι από όλα αυτά είναι αλήθεια και τις ψέμα;  Τι από το περιεχόμενο και των εκατοντάδων άλλων σελίδων με απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που κυκλοφορούν ανταποκρίνεται στην αλήθεια και δεν είναι απλώς παραμύθια; Να σκεφτείτε ότι αναφέρονται ακόμα και η υπόθεση της Siemens, καθώς προσπαθούν να «μαδήσουν» εμπλεκόμενο στα «μαύρα ταμεία» της εταιρείας, ενώ έχουν αγωνία για να μην την πατήσουν στο ξέπλυμα όπως οι άλλοι της Siemens.

Θα διαπιστώσουμε την αλήθεια, όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες και θα έχουμε μπροστά μας όλα τα στοιχεία. Προς το παρόν θα επισημάνουμε ότι κανείς δεν σκέφτεται ότι ο Τρομπούκης μπορεί και να «παραμυθιάζει» τον Βλαστό και να του υπόσχεται διάφορα είτε για να τον «μαδήσει», είτε επειδή φοβόταν για την ζωή του.

Είναι βέβαια κι αυτό ένα ακόμα σύμπτωμα της γενικότερης σήψης και απαξίωσης της πολιτικής ζωής του τόπου. Λόγω των αλλεπάλληλων σκανδάλων και της κυρίως της ατιμωρησίας τους οι πολιτικοί, έντιμοι και ανέντιμοι, έχουν απαξιωθεί πλήρως. Κανείς δεν τους πιστεύει πλέον. Και αρκεί, όπως στην περίπτωση αυτή, να πει κάποιος εγκληματίας ότι γνωρίζω την γραμματέα του τάδε πολιτικού, για να καεί ο πολιτικός στο πυρ το εξώτερον.

Δημοσιογραφία της ευκολίας και του εντυπωσιασμού; Ξεκαθάρισμα διάφορων λογαριασμών; Ενοχοποίηση κάποιων και απεγκλωβισμός κάποιων άλλων;

Κρίνετε μόνοι σας

anti1

 

anti2

 

anti3

www.antinews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ