Τα φτασμένα ή wannabe τσιράκια της διαπλοκής επί τω έργω

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει ο Νίκος Καραμπάσης

Απο την πανέμορφη Ξάνθη και ένα Internet cafe το Post αυτό….Μετά απο οδήγηση σε μια εθνική οδό…της ντροπής (φτιάχνουν ξανα και ξανα τα ιδια κομμάτια και παντού παραμονευει το…ατυχημα, με διόδια κάθε δυο μέτρα, με μια φοβερή καραμπόλα 4-5 αυτοκινήτων πριν τα διόδια της Χαλάστρας έξω απο τη Θεσσαλονίκη με ενα διαλυμένο αυτοκίνητο, το άλλο ανάσκελα κλπ και εγω πάτησα στο πίσω δεξιό λάστιχο ενα τεράστιο καρφί και έψαχνα για…βουλκανιζατερ στην εθνική!!!).
Μετά απο όλα αυτά….έμαθα ότι κάποιοι αποφάσισαν να εντρυφήσουν στους…τίτλους του “βιογραφικού” μου! Οποία Τιμή! Απο περιέργεια άνοιξα το Blackberry για να δω το λόγο και τι…καλά πράγματα λέγανε. Γέλασα με την ψυχή μου, όταν είδα οτι οι anergoi και ενα δικό τους φόρουμ, κουτσομπολεύουν κάποιον επειδή δούλευε μέρα νύχτα στη ζωή του απο τα 20 του για να ζήσει αυτός και η οικογένεια του…..Εγκλημα γιατί δούλευε! Και γιατί ήταν…φτωχός! Σκοτωστε τον!
Το να σε θέλουν τοσα “αφεντικά” στη δούλεψη τους (που θα έλεγαν και οι παλιότεροι) εμφανίζετε ως….μέγιστη…διαπλοκή! Και…το να αλλάζεις περιβάλλον ή να μην πέφτεις ή υποκύπτεις σε εκβιασμούς γιατί μπορείς να βρείς “και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια”…για κάποιους ερμηνεύεται ως …ανικανότητα! Οσα δεν φτάνει η αλεπού….Η τόσα φτάνει το μυαλό τους(για να εμπορεύονται και την…ανεργία).
Φαίνεται πάντως οτι πόνεσε πολύ το τελευταίο ρεπορτάζ για τα τεκταινόμενα στην ΕΣΗΕΑ….
Μου λέει εδω δίπλα ένας φίλος που διαβάζει τι γράφω: “Τι ασχολείσαι μωρέ με τα ροζ αρχιλαμόγια…πολύ αξία τους δίνεις……”(και μερικά ακομη που δεν γράφονται).
Ισως να έχει δίκηο. Σταματώ εδώ(για να πιω και τον καφέ μου…).

σσΟ: Νίκο μου με άρθρα σαν το σημερινό σου στη Σφήνα, μην απορείς γιατί οι έμμισθοι ή …άνεργοι σφουγγοκωλάριοι ασχολούνται μαζί σου. Είτε για να διαφυλάξουν τα αφεντικά τους ή για να βρούν αφεντικά οι αδέσποτοι. (όσοι δεν το διαβάσατε, αξίζει να πάρετε την εφημερίδα και να το δείτε. Για να δείτε ποιά η διαφορά του δημοσιογράφου από τον Λιμοκοντόρο).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ