Ψευτόμαγκες νταβατζήδες στην πλάτη του μεροκαματιάρη. Από τους μπράβους ως τους “μεγαλοεπιχειρηματίες”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

apokefalismosΚαθάρματα και κτήνη. Γι’ αυτό και η τιμωρία τους πρέπει να είναι ανηλεής. Από τον μπραβάκο εως τον μεγαλοεπιχειρηματία και τον κάθε πολιτικό που συναναστράφηκε μαζί τους. Διαβάστε πως καμαρώνουν τα ρεμάλια που σακάτευαν μεροκαματιάρηδες για να εισπράξουν τους τοκογλυφικά τους. Τον μπακάλη, το ζαχαροπλάστη στην Άρτα και ποιός ξέρει πόσους άλλους. Όταν έχεις να κάνεις με ιούς και καρκινογόνα κύτταρα, δεν υπάρχουν ούτε δικαιώματα ούτε επιλογές. Όλη η κοινωνία ένα αντίσωμα σε όλους αυτούς. Συνεργάτες, υπερασπιστές, προστάτες. ΟΛΟΥΣ. Αντιγράφουμε από το Καφενείο:

Τοκογλυφίες και επιχείρηση είσπραξης και σπάσιμου επιταγών είχε στήσει η συμμορία Βλαστού, με… παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα!

Από τις απομαγνητοφωνημένες τηλεφωνικές συνομιλίες προκύπτει ότι ρόλο… ηγέτη σε τοκογλυφικές συναλλαγές είχε ο «γιγαντάκιας» Γιώργος Τρομπούκης, ο οποίος χρησιμοποιούσε άκρως… αποτελεσματικές μεθόδους για να εισπράττει τα χρεωστούμενα.

ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Χτες έκανα εγώ έναν κομμάτια ρε με μια επιταγή, τον έκανα κομμάτια εγώ σου λέω, έτσι;

ΒΛΑΣΤΟΣ: Καλά ξηγήθηκες, ρε συ γίγαντα, άκου, εδώ η δουλειά έχει τελειώσει, ακούς; Μην μπερδεύεσαι…

Ο διάλογος αυτός αποτυπώνει τον τρόπο που εισέπραττε τις επιταγές ο Γ. Τρομπούκης

Σε συνομιλία του με τον Παναγιώτη Βλαστό, ο Τρομπούκης περιγράφει με απίστευτη αγριότητα πώς εισέπραξε 10 χιλιάρικα από ζαχαροπλάστη στην Αρτα, για τον οποίο λέει χαρακτηριστικά: «Δεν τον εράψανε στην Αρτα, τον πήγανε στα Γιάννενα».

Οπως προκύπτει από τους απομαγνητοφωνημένους διαλόγους, …...ο Τρομπούκης φέρεται να λέει στον Βλαστό για ένα «μαγαζί» στη Λαμία, που εάν δεν του μεταβιβάσει ο ιδιοκτήτης, τότε… «θα πέσει πολύ λουκούμι», όπως αποκαλούσε η συμμορία τα εκρηκτικά.

Ενώ σε άλλον διάλογο μεταξύ Σκαρλάτου και Βλαστού έχει καταγραφεί πώς δούλευε η επιχείρηση είσπραξης ακάλυπτων επιταγών: «…Θα μου φέρνεις τις επιταγές, θα μου δίνεις κάποιες μέρες περιθώριο και μετά μπαμ μπαμ»…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ