ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗ ΔΑΠ ΝΔΦΚ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει ο Παλαίμαχος

Αργά το βράδυ της Τετάρτης 8 Ιουλίου ο γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μ. Κασσελάκης ανήρτησε τον κατάλογο εκλεκτόρων για την εκλογή γραμματείας ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Αθήνας,  ανά σχολή. Επικράτησε μεγάλο πανδαιμόνιο καθώς πρώτον δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ στα χρονικά η επίσημη οργάνωση να αιφνιδιάζει –προφανώς γιατί φοβάται- και να αποχωρεί βιαστικά από τα κεντρικά γραφεία. Δεύτερον, γιατί οι αριθμοί εκλεκτόρων που έβγαλε, ουδεμία σχέση έχουν με τη πραγματικότητα. Παρακάτω σας παραθέτουμε τη λίστα εκλεκτόρων που βγήκε από το μυαλό των Κασελάκη Παπανικολάου (γραμματέα της ΔΑΠ και Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ αντίστοιχα) χωρίς άλλη διαδικασία (στα αριστερά). Η πραγματική λίστα των εκλεκτόρων ανά σχολή, βάσει του αλγόριθμου που χρησιμοποιείται τα τελευταία 20 χρόνια  παρατίθεται στα δεξιά.

ΣΧΟΛΕΣ

TEFFA

18

22

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ

10

9

ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ

8

8

ΝΟΜΙΚΗ

14

9

ΠΟΛΙΤΙΚΟ

6

4

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

11

11

ΙΑΤΡΙΚΗ

4

3

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ

1

1

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

1

1

ΦΥΣΙΚΟ

1

1

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ

5

3

ΧΗΜΙΚΟ

1

2

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

2

2

ΓΕΩΛΟΓΙΚΟ

2

2

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

1

1

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ

0

1

ΠΑΝΤΕΙΟΣ

24

28

ΠΑΠΕΙ

24

28

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ

12

11

ΑΣΣΟΕ

16

18

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ

6

5

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ

1

2

ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

0

0

ΕΜΜΕ

1

2

ΜΙΘΕ

1

1

ΠΟΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ

6

5

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ

2

2

ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧ.

1

1

ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ

1

1

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ

3

3

ΑΕΝ

3

0

ΣΕΜΦΕ

1

1

ΧΑΣΟΟ

1

0

σύνολο

188

188

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Ευρωβουλευτής Παπανικολάου μαζί με το τσιράκι του γραμματέα της ΔΑΠ Κασσελάκη οργίασαν. Άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό τους πραγματικούς αριθμούς εκλεκτόρων προκειμένου να ελέγξουν το παιχνίδι. Πήραν την απόφαση να συρρικνώσουν τις μεγαλύτερες σχολές της Ελλάδας (ΤΕΦΑΑ – ΠΑΝΤΕΙΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΤΙΚΗ). Η ουσία όμως είναι ότι χωρίς αυτές τις σχολές η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δεν μπορεί να διεκδικήσει τη πρωτιά στις επόμενες εκλογές. Ο Πάπανικολάου θα είναι ο πρώτος Πρόεδρος επί των ημερών του οποίου η ΔΑΠ θα πέσει στη δεύτερη ή και Τρίτη θέση. Όμως αυτό δεν θα τον πειράξει. Τη δουλειά του την έκανε. Καθαρίζει 18 χιλιαρικάκια μηνιαίως και προσπαθεί είτε να ελέγξει την ΟΝΝΕΔ είτε να τη κλείσει. Μπράβο Γιώργο πάντα τέτοια…

σσΟ: Δεν είμαστε σε θέση (βασικά δε μας καίει κι’ όλας) να γνωρίζουμε την ακρίβεια τον καταγγελιών, λάβαμε όμως αρκετά μηνύματα και δημοσιεύουμε αυτό που έχει και ακριβή στοιχεία. Ευχαρίστως να δημοσιεύσουμε και την αντίθετη άποψη εάν υπάρχει. Φίλε Παλαίμαχε όμως γιατί σου κάνει τέτοια εντύπωση; Μπορεί όντως αυτή η μεθόδευση να ρίξει τη ΔΑΠ στην 22η θέση στις επόμενες εκλογές αλλά το ίδιο δεν γίνεται και στους ¨ενήλικες”; νομίζεις ότι μόνο στα “τσικό” υπάρχει αυτό το χάλι; Εδώ τα στελέχη σας “δίνουν” ο ένας τον άλλον για να επιπλεύσουν, ο Παπανικολάου σε εξέπληξε; Κάνε λίγο υπομονή να δεις τη μπόμπα που θα σκάσει και θα καταλάβεις πόσο διακομματική είναι η διαπλοκή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ