Πριν το Μπιγκ Μπανγκ διαβάστε και αυτά… έχουν σημασία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

estarian

Διαβάστε λοιπόν πως περιγράφει η Ελευθεροτυπία στις 22 Μαΐου του 2001 τη δίκη του Βλαστού. Επική περιγραφή, θυμίζει Συρίγο στις χρυσές εποχές. Δικαίως θα αναρωτηθείτε, πως είναι δυνατόν αυτό το παιδί να κάνει αυτά τα οποία περιγράψαμε λίγο πριν. Το στυλ γραφής θυμίζει και το πρόσφατο αξέχαστο άρθρο για το ποδοπατημένο κοράνι.

Διαβάστε όμως και το αντίστοιχο δημοσίευμα του Βήματος που αναφέρει την περιγραφή των γεγονότων για τα οποία έγινε η δίκη. Εκτός από τον κλονισμό που θα πάθετε βλέποντας το ίδιο όνομα στη μια να φιγουράρει ως μάρτυρας κατηγορίας ενώ στην άλλη ως θανάσιμα τραυματισμένος από τη συμπλοκή, φωτογραφίστε και τις δύο περιγραφές. Κάντε και ένα CP τα άρθρα σε περίπτωση που κάποιοι “έξυπνοι” σκεφτούν να τα κατεβάσουν.

Όταν σκάσει η βόμβα λοιπόν θα δείτε πως και οι δύο έγκριτες εφημερίδες ξεχνούν ή διαστρεβλώνουν κάποια πολυ σημαντικά γεγονότα που οδηγούν εξπρές σε πολιτικά πρόσωπα. Θα μου πείτε εδώ φαντάζονται τον Ερντογάν, εκεί θα κολλήσουν; Λάθος. Εδώ μιλάμε για την ποδοπατημένη αξιοπρέπεια του πολίτη και το υποθηκευμένο του μέλλον. Όχι για ανέκδοτα. Τικ Τακ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ