Βαρύγδουπη παρέμβαση του δικηγόρου του Βλαστού, Φραγκίσκου Ραγκούση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%91%CE%99%CE%9F%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%97
%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%82“Ο κύριος Βλαστός” περνάει ένα προσωπικό δράμα δήλωσε βαρύγδουπα ο κορυφαίος δικηγόρος κύριος Ραγκούσης. Γνωστός από την υπερασπιστική του δράση στην δίκη της 17Ν αλλά και την υπόθεση Άλεξ. (Α, διαβάστε και αυτό: Στο στόχαστρο για άλλη μια φορά ο Χηνοφώτης.)

Αλληλεγγύη λοιπόν στον Κύριο Βλαστό που περνάει ένα προσωπικό δράμα όπως μας περιγράφει στο σύνδεσμο που παραθέτουμε η Ελευθεροτυπία. Σαν τον μπακάλη που τον “ράψανε” στα Γιάννενα, τον ζαχαροπλάστη που τσάκισαν μπροστά στην κορούλα του, τους εκατοντάδες κακομοίρηδες βιοπαλαιστές που τους ρήμαξε ο Κύριος Βλαστός. (Ψευτόμαγκες νταβατζήδες στην πλάτη του μεροκαματιάρη. Από τους μπράβους ως τους “μεγαλοεπιχειρηματίες”)

Επίσης ο Διακεκριμένος ποινικολόγος Κύριος Ραγκούσης μας ενημέρωσε ότι οι συνομιλιες του πελάτη του δεν είναι αληθινες. Δηλαδή είναι αληθινές αλλά δεν εννοούσε αυτά που έλεγε. Δηλαδή τα εννοούσε αλλά δεν εννοούσε αυτούς που ανέφερε. Δηλαδή, μην κρεμάσετε τους δύο αρχιφύλακες, δεν εννοούσαμε αυτούς.

Α, εκτός από το προηγούμενο σύνδεσμο και οπωσδήποτε τους υποσυνδέσμους, διαβάστε και αυτό: ΕΥΠ, Σεχτα, Βλαστός, Δημητράκης, Σκοπιανοί.

Είμαστε σίγουροι πως ο άξιος και εξειδικευμένος ποινικολόγος θα υπερασπίσει με τον καλύτερο τρόπο τον πελάτη του. Έχει τις καλύτερες περγαμηνές σε παρόμοιες υποθέσεις.

Α, ξαναδιαβάστε τους συνδέσμους, τικ τακ τικ τακ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ