ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΟΞΕΝΟΥΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

thrakitourkosproksenosΓράφει ο περήφανος Πομάκος Σερήφ Μουσταφά

‘’Δεν ξέρω κ.Σαρντίς αν διαβάζεις τα ξένα ΜΜΕ (Bild Zeitung) επειδή είσαι πολυάσχολος άνθρωπος (προσπαθείς να <<λύσεις>> τα προβλήματα των Πομάκων και των Ρωμά όπως κάνεις και στη <<μεγάλη>> σου Τουρκία). Επειδή λοιπόν μάλλον δεν ευκαιρείς να διαβάζεις ξένες εφημερίδες, για αυτό το λόγο θέλω να σε ενημερώσω εγώ για το τι κάνει η Γερμανία με τους Τούρκους Προξένους που μιλάνε πολύ και δεν ξέρουν τι λένε.
Ο Τούρκος πρόξενος στη Γερμανία Hasan Kivanc έχει θράσος, ξεχνώντας ότι έρχεται από

ένα αντιδημοκρατικό κράτος της Ασίας και προσπαθεί με τα λόγια του να φέρει σε δύσκολη θέση, ένα δημοκρατικό κράτος της Ευρώπης, την Γερμανία.
Τι λέει ο Τούρκος πρόξενος για τους Γερμανούς;
Ότι τα μαλλιά τους έχουν καφέ χρώμα και ότι άμα τους κόψεις τις φλέβες, το αίμα που θα βγεί θα έχει καφέ χρώμα.
Με αυτά τα λόγια ήθελε να θυμίσει στους Γερμανούς το παρελθόν τους ως ναζιστές!
Καλά τι μυαλό έχουν οι Τούρκοι ε;
Όμως οι Τούρκοι δεν μιλάνε για το δικό τους παρελθόν, μήπως νομίζουν ότι ο κόσμος δεν ξέρει τι κάνανε στους Αρμενίους; Ή τις άλλες γενοκτονίες εναντίον των Ελλήνων και των Ασσυρίων; Και τι κάνουν ακόμα και με τους μουσουλμάνους Κούρδους;
Βρε, βρε, οι Γερμανοί τουλάχιστον το σταμάτησαν το σύνθημα ‘’Deutschlannd uber alles’’
-η Γερμανία πάνω από όλα- εσείς όμως συνεχίζετε να λέτε ‘’Ne mutlu Turkum diyene’’ –τι ευτυχία να είσαι Τούρκος-. και επειδή οι Γερμανοί δε μασάνε ρε Μουσταφά Σαρντίς μεγάλε, τον έδειξαν τον Τούρκο πρόξενο ποιο δρόμο πρέπει να πάρει για να γυρίσει στην Τουρκία (Bild Zeitung 15/5/09). Επίσης, το υπουργείο εξωτερικών της Γερμανίας κατέθεσε μήνυση εναντίον του, ενώ τον κήρυξε ανεπιθύμητο πρόσωπο για τη Γερμανία (Persona non Grata).
Ακόμη να σε ενημερώσω για τον ‘σουλτάνο’ σας, τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογκάν. Θα στείλει λέει, Τούρκους δασκάλους στη Γερμανία για να διδάξουν στα γερμανικά γυμνάσια την τουρκική γλώσσα. Ξέρεις τι κάνανε όταν το άκουσαν αυτό οι Γερμανοί; Αρχίσανε να γελάνε και ακόμη κρατάνε την κοιλιά τους από τα γέλια, ‘μεγάλε’ πρόξενε της Τουρκίας, Μουσταφά Σαρντίς ‘μεγάλε’.
Για αυτό λοιπόν σου συνιστώ να προσέχεις τι λες και τι κάνεις, γιατί κάποια στιγμή μπορεί και οι Έλληνες να σου δείξουνε το δρόμο και εσένα για την Τουρκία.
Βλέπετε αγαπητοί μας αναγνώστες πόσο ρατσιστικά αντιδρούνε οι Τούρκοι όχι μόνο απέναντί μας, αλλά σε όλο τον κόσμο χάρη στον δικτάτορά τους Κεμάλ Ατατούρκ που είπε το ne multu Turkum diyene. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! Αυτοί δεν έχουν μόνο εμάς στο μάτι για να μας τουρκοποιήσουν, αλλά όπως φαίνεται όλη την Ευρώπη! Ε, τι να κάνουμε ας τους αφήσουμε να ονειρεύονται και να χαζοχαίρονται για τα μεγάλα ‘’άλματα’’ που κάνουνε, αλλά όταν πέσουν μέσα στα σκ…., τότε θα ξυπνήσουν και θα λένε αμάν τι κάναμε. Για αυτό και εμείς πρέπει να είμαστε περήφανοι που είμαστε Πομάκοι. Εμείς είμαστε σοβαροί και σεβόμαστε όλο τον κόσμο, δεν είμαστε ρεζίληδες Τούρκοι όπως μερικοί ιμάμηδες, συμβουλευτικοί πρόεδροι και γραφιδάκια κάποιας τουρκόφωνης εφημερίδας που γαυγίζει όπως τη διατάξουνε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ