Πως μεταφράζεται το Βατοπαίδι σε κασέρι κύριε Καρχιμάκη;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί πραγματικά στεναχωρηθήκαμε που αναλάβατε εσείς τον άχαρο ρόλο του αντιπερισπασμού στην αποκάλυψη του τρόπου με τον οποίο η Ελλάδα υποδουλώθηκε για τις επόμενες γενιές. Για να το πούμε τεχνοκρατικά: Πόσο κόστισε στο Ελληνικό δημόσιο κύριε Καρχιμάκη το Βατοπαίδι; Ελάτε να κάνουμε ταμείο. Ποιό ήταν το ποσό που χάθηκε; Οπωσδήποτε για να κάνετε αυτές τις βαρύγδουπες επερωτήσεις θα το έχετε υπολογίσει. Πείτε μας λοιπόν για να γνωρίζουμε.

Γιατί ακόμα και στην προανακριτική του ψεύδους με τα στοιχεία οπερέτα που η κοινοβουλευτική σας ομάδα έγινε ο περίγελος με τις αντεγκλήσεις σας για το φιάσκο.

Κρίμα που δεν είχατε κάτι άλλο στη φαρέτρα σας και μάλιστα μετά από την απόφαση του δικαστηρίου που άσχετα εάν δικαιώνει τη μονή (έχουμε αντιταχθεί στο θέμα σουλτανικών φιρμανιών και χρυσοβούλων), παρ’ όλα αυτά πιστοποιεί τη νομιμότητα των συμβολαίων που εσείς τα είχατε κάνει σημαία διαπλοκής.

Αλήθεια τώρα που τα συμβόλαια είναι νόμιμα βάσει απόφασης δικαστηρίου, με ποιά ακριβώς κατηγορία θα διωχθεί η κυρία Πελέκη;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ