Το ΠΑΜΜΕ για το πανηγύρι των ζουρλών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

dimarxos melitis mesa54
ο παμμέγιστος κύριος δήμαρχος

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
14/7/09
Είναι από καιρό γνωστή η μεθοδευμένη άθλια προπαγάνδα των Σκοπιανών υπερεθνικιστών κατά της πατρίδας μας. Τα τελευταία χρόνια αυτή κλιμακώνεται και στο χώρο του Διαδικτύου.
Οι χρήστες του Διαδικτύου (στο εξωτερικό είναι πολύ περισσότεροι) έχουν πολλές φορές βρεθεί μπροστά σε ?ερασιτεχνικά? βίντεο, που παρουσιάζουν τους δήθεν-τάχα μου ?καταπιεσμένους Μακεδόνες του Αιγαίου? να ξεφαντώνουν υπό τους ήχους αυτονομιστικώς παραποιημένων ασμάτων σε πανηγύρια της περιοχής μας, με ιδιαίτερη προτίμηση τελευταίως στη δημοφιλή πανήγυρη της 20ης Ιουλίου στην Μελίτη.
Φυσικά οι λήψεις αφορούν στην πραγματικότητα κατοίκους της περιοχής και επισκέπτες, οι οποίοι μέσω της εικόνας, και εν αγνοία τους βαπτίζονται αναιδώς σε ?καταπιεσμένους Μακεδόνες του Αιγαίου?, κι ως τέτοιοι προβάλλονται σε δημοφιλείς ιστοσελίδες φιλοξενίας ερασιτεχνικών βίντεο.
Η τοπική επιτροπή Νομού Φλώρινας του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ θεωρεί καθήκον της να καταγγείλει ανοιχτά αυτήν την ελεεινή πρακτική και να επιστήσει την προσοχή στους επισκέπτες του πανηγυριού, πως μπορεί παρά την θέλησή τους και εν αγνοία τους ακόμα, να βιντεοσκοπηθούν (ειδικά σε ?παράπλευρα? του κυρίως πανηγυριού δρώμενα) και να χρησιμοποιηθούν από την σκοπιανή προπαγάνδα, εις βάρος της Ελλάδας.
Ωστόσο εμείς θα παραβρισκόμαστε στην πανήγυρη της 20ης Ιουλίου στην Μελίτη μας, συμμετέχοντας στη μεγάλη γιορτή μαζί με όλους τους συμπολίτες μας, και τιμώντας τη μνήμη του μεγάλου Προφήτου Ηλία. Δεν θα χαρίσουμε αυτήν τη μεγάλη ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ και ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ θρησκευτική πανήγυρη, το Πάσχα του Ιουλίου, στην καπηλεία του σκοπιανού τσαρλατανισμού.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Θα πανηγυρίσουμε όπως αρμόζει τον Προφήτη Ηλία, έχοντας όμως στον νου μας το δικό μας ?Ηλιντεν?, τη μαύρη επέτειο πένθους και δακρύων για την Εθνική Τραγωδία του 1974. Ας μην το λησμονούμε αυτό.

Διαβάστε και αυτό: Σκοπιανοί στα σύνορα για εθνικιστικό παραλήρημα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ