Η οπερέτα της “τρομοκρατίας” συνεχίζεται… Ποιός τους πιστεύει;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

xinofotis0709

Κρίμα τους ταλαίπωρους γραμματιζούμενους που επιστρατεύουν οι εταιρείες των νταβατζήδων για να γράφουν τα βαρετά σεντόνια. Εκτός από το πεσμενο επίπεδο που μας κάνει να αναπολούμε τον Γιωτόπουλο, τα γεγονότα και η εναλλακτική – διαδικτυακή ενημέρωση έχει καταστήσει την παρουσία τους κωμική. Γράψαμε σχετικά:

Στο στόχαστρο για άλλη μια φορά ο Χηνοφώτης.

Οι ίδιες περσόνες, οι ίδιοι δικηγόροι υπεράσπισης για τον επίκαιρο “Μπάμπη τον Σουγιά”. Φαρσοκωμωδία για τους εναπομείναντες τηλεθεατές των κεντρικών δελτίων. “Εξεγέρσεις” όπου 13χρονα παιδιά χρησιμοποιούνται ως ανθρώπινες ασπίδες για ληστείες χρηματαποστολών με “κλεμμένες μπουλντόζες” (σας θυμίζει κάτι;)

Κροκοδείλια δάκρυα για τον Κοραντή την ίδια ώρα που κάποιοι έδιναν απαγορευτικό στην ΕΥΠ να συνεχίσει τις έρευνες για τη ληστεία στην Ηλιούπολη μόλις έπεσαν στο τραπέζι γνωστές πολιτικές περσόνες.

Το σημαντικό είναι ότι πλέον η κοινωνία έχει κατανοήσει πως η μουτσούνα της τρομοκρατίας και τα δυσλεκτικά μανιφέστα καλύπτουν απλώς την ποινική – πολιτική μαφία του τόπου. Από το πλιάτσικο των δημοσίων ταμείων, το δουλεμπόριο, τον έλεγχο της δημοκρατίας με ΜΜΕ και εταιρείες δημοσκοπήσεων. Χρειάζεται η ασυμβίβαστη δράση έστω και λίγων μα καθαρών για να καταρρεύσει το θέατρο του εγκλήματος. Όσο και αν τα ΜΜΕ αναμασούν την καραμέλα, τα αντισώματα της κοινωνίας θα τιμωρήσουν σκληρά την παρασιτική βιομηχανία των Ελλήνων μαφιόζων.

Η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην οικία του πρώην υφυπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Χηνοφώτη. Απειλεί επίσης και το νέο διοικητής της ΕΥΠ, Δ. Παπαγγελόπουλο. Σημειώνεται οτι η οργάνωση αυτή δείχνει να αναβαθμίζεται και να περνά απο τα γκαζάκια στις βόμβες και στην υϊοθέτηση πρακτικών άλλων οργανώσεων του χώρου.

Αρχικά η επίθεση εναντίον Χηνοφώτη (το περασμένο Σάββατο) είχε αποδοθεί από την αστυνομία  στην Ένοπλη Επαναστατική Δράση, λόγω της ομοιότητας της συνδεσμολογίας. Τελικά όμως την ευθύνη για την έκρηξη ανέλαβε η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς – Φράξια Μηδενιστών». Τα συγκοινωνούντα δοχεία που λέγαμε;

pirinesfotiasΣτην ηλεκτρονική προκήρυξη, ο συντάκτης εξηγεί τους λόγους που επέλεξαν ως στόχος το σπίτι του κ Χηνοφώτη: «Ηταν υφυπουργός εσωτερικών την χρονική περίοδο που έλαβε χώρα η δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου … ότι ξεγράφηκε από την θέση του υφυπουργού δεν σημαίνει ότι και εμείς θα ξεχνούσαμε το παρελθόν του … το ζήτημα της προσωπικής απειλής έχει από καιρό τεθεί σε ισχύ και θα εξακολουθήσουμε να πράττουμε γι αυτό με την ίδια ένταση και συχνότητα».

Ακολουθώντας την τακτική και άλλων οργανώσεων, για να μην υπάρχει αμφισβήτηση, η προκήρυξη περιγράφει με λεπτομέρειες τον τρόπο με τον οποίο έγινε η βομβιστική επίθεση στο σπίτι του κ Χηνοφώτη και την συνδεσμολογία του μηχανισμού – δυο πυροκροτητές αποτελούμενους συνολικά από τέσσερα ρολόγια οι οποίοι συνδέονταν με χύτρα ταχύτητας η οποία περιείχε τέσσερα κιλά εκρηκτικής ύλης.

Στο υστερόγραφο του κειμένου εκτοξεύονται απειλές εναντίον του νέου Διοικητή της ΕΥΠ κ Παπαγγελόπουλου. «Σίγουρα υπάρχουν λόγοι που το επιτελείο του Υπουργείου Εσωτερικών έδωσε την ηγεσία της Ε.Υ.Π. στον Παπαγγελόπουλο. Μετά τη διακηρυγμένη επιτυχία της Ε.Υ.Π. και της ΕΛ.ΑΣ στο οργανωμένο έγκλημα, οι διασυνδέσεις με την πολιτική ηγεσία που προέκυπταν σίγουρα  χάλασαν το κλίμα ικανοποίησης που υπήρχε στα στελέχη του υπουργείου . Άνθρωπος με πείρα στο κουκούλωμα σκανδάλων ο Παπαγγελόπουλος μπλεγμένος με τις υποθέσεις των απαγωγών και υποκλοπών ανέλαβε τα ηνία της Ε.Υ.Π. έχοντας το θράσος να προαναγγείλει επιτυχίες κατά της «τρομοκρατίας» . Εμείς παρόλα αυτά κύριε Παπαγγελόπουλε θυμόμαστε ακόμα που μένετε και αν επιμένετε να μας ψάχνετε ίσως ξαναπεράσουμε από τα μέρη σας»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ