Έψαχναν "Γιωτόπουλο" για τη Σέχτα αλλά τους έβγαινε Marvel Comics

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

CE93CE99CEA9CEA4CE9FCEA0CE9FCEA5CE9BCE9FCEA3Η σύλληψη είναι προ των πυλών και μένει η συγκυρία της κοινοποίησης ώστε να υπάρξουν τα ανάλογα επικοινωνιακά οφέλη για την κυβέρνηση. Όσο και αν φαίνεται απίστευτο (είναι όμως ενδεικτικό της κατάστασης που είχαν περιέλθει κάποιες σημαντικές υπηρεσίες), έπρεπε σώνει και καλά να βρεθεί ένας Γιωτόπουλος και για τη Σέχτα. Αυτό γιατί έπρεπε να διαφυλαχθεί το παραμύθι του αντάρτικου που επιφέρει αιτιολόγηση αντιδημοκρατικών  μεθοδεύσεων με το πρόσχημα της “δημόσιας ασφάλειας”. Εδώ δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση για να “κουμπώσει” Γιωτόπουλος με μεταγενέστερο “ήρωα” Κουφοντίνα, ούτε κάποιο “συμπαθητικό” προφίλ τύπου Σάββα.
Εάν πρόσωπα και καταστάσεις βγουν χωρίς επεξεργασία στη δημοσιότητα, οι πληροφορίες μας λένε ότι θα προκληθεί τέτοια κοινωνική αναταραχή που κάποιοι “ιδεολόγοι” δεν θα τολμούν να κυκλοφορήσουν στους δρόμους. Θυμηθείτε τι γράφαμε: ΕΥΠ, Σεχτα, Βλαστός, Δημητράκης, Σκοπιανοί.
Και κρατήστε το για τις εξελίξεις που έρχονται. Αλήθεια, πως θα νιώσει ένας γονιός όταν διαπιστώσει ότι τα παιδιά του μπορεί να έχουν χρησιμοποιηθεί ως ανθρώπινες ασπίδες για τέλεση κακουργημάτων;
Που να βρεθεί “ιδεολόγος” στα dunkin’ donuts; Ε κύριε Κοραντή;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ