ΑΝΩΝΥΜΑ BLOGS ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

blogCEBCCEB1CF81CEBACEBFCEB3CEB9CEB1CEBDCEBDΣυμφωνούμε απόλυτα με αυτούς που στηλιτεύουν την ύπαρξη blogs με δυσφημιστικό χαρακτήρα ή άλλα που “εκτελούν” συμβόλαια επί πληρωμή. Θα μπορούσαμε ακόμα και να συμφωνήσουμε στην άρση ανωνυμίας ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦ’ ΟΣΟΝ ισχύσει πρώτα για τα χρυσοπληρωμένα, κρατικοδίαιτα ή φερέφωνα των αφεντικών τους ΜΜ”Ε”.
Ενδεικτικό είναι το δημοσίευμα των “Νέων” όπως το αλίευσε (ή το προκάλεσε) το Τρωκτικό.
Της Ανωνυμίας το ανάγνωσμα δηλαδή! Κάποιοι υπουργοί, κάποιοι αρμόδιοι, κάποιοι bloggers κάποια λάθος ονόματα που ούτε καν αναφέρονται. Κάποιοι που ξιφουλκούν, κάποιοι που αβαντάρουν, κάποιοι που χρησιμοποιούν και εκβιάζουν. Ο χορός των φαντασμάτων σαν το φάντασμα του Ερντογάν ή τη φανταστική συνέντευξη του Μπαρό.
Αν μη τι άλλο, ΚΑΠΟΙΟΣ πρέπει να τους σταματήσει. Αυτός βέβαια δεν θα είναι ο κύριος Δένδιας που ακόμα πιστεύει πως η πολιτική του καριέρα βασίζεται στα pr με τους βαρώνους των Media. Μόνο ο λαός μπορεί να δώσει την απάντηση, με τον τρόπο που ήδη κάνει: Την πλήρη απαξίωση. Ας το καταλάβουν και οι πολιτικοί για να μην αυταπατώνται. Η μαγική εικόνα της κυκλοφορίας των Κυριακάτικων φύλλων (τα καθημερινά ήδη πέθαναν), βασίζονται σε αναγνώστες που παίρνουν τα δώρα και πετούν τη φυλλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ