Η Ελλαδάρα του Καρβέλα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

CEBACEB1CF81CEB2CEADCEBBCEB1CF82Αγωγή εναντίον των Αστυνομικών που τον είχαν συλλάβει μαζί με την Αννίτα Πάνια τον περασμένο Νοέμβριο κατέθεσε ο Νίκος Καρβέλας. Μάλιστα, ο μουσικοσυνθέτης ζητά από τον καθένα τους 3.000.000 ευρώ -το σύνολο 12.000.000 €- κάνοντας λόγο για προσβολή της προσωπικότητάς του και πρόκλησης ηθικής βλάβης εις βάρος του. Γι’ αυτά μας ενημερώνει το http://www.gossip-tv.gr/.
Το γεγονός αυτό φανερώνει τη μοναδικότητα της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη σε κοινωνικές ιδιαιτερότητες. Εξηγούμαστε:
Εάν κάτι τέτοιο είχε συμβεί στη Γερμανία ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Δυτικής Ευρώπης, ο Κύριος και η Κυρία θα ήταν μπρούμυτα στην άσφαλτο με χειροπέδες και θα περίμεναν τη μεταγωγή.
Εάν κάτι τέτοιο είχε συμβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα είχαμε την ίδια εικόνα με τη διαφορά ότι το πολυτελές όχημα θα θύμιζε Έμενταλ από τις τρύπες σε λάστιχα και αμάξωμα.
Εάν κάτι τέτοιο είχε συμβεί σε μια “τριτοκοσμική” χώρα, θα είχαμε “τυροκομική” σε όχημα και επιβάτες.
Στην μοναδική και απίστευτη Ελλάδα, κατατίθεται αγωγή – μαμούθ προσωπικά σε δημόσιους λειτουργούς, έστω και σάπιους δεν το κρίνουμε, για 12 εκ. Ευρώ.
Στην μοναδική και απίστευτη χώρα όπου το κράτος ζημιώνεται με κάποια δισεκατομμύρια από εκροή χρημάτων σε δημόσια έργα που τελούνται με παράνομες μεθόδους, το δημόσιο και οι λειτουργοί του δεν έχουν τολμήσει να καταθέσουν αγωγή ούτε για 1 Ευρώ.
Οι αποκαλύψεις έρχονται βροχή, η Siemens παραδέχεται χρηματισμούς (= υπερτιμολογήσεις) αλλά το δημόσιο ποιεί τη νήσσα.
Σέξυ κράτος με τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα σου… Φαίνεται πως όλοι οι δημόσιοι λειτουργοί και εξουσιαστές γαλουχήθηκαν με την πολιτιστική επιρροή Καρβέλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ