Ας δούμε την αλήθεια κατάματα…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Hist7B%5B1%5DΓράφει ο Ν.Κ.
Εάν θέλουμε κάποτε κάτι να αλλάξει σε τούτη εδώ την ευλογημένη Γη θα πρέπει να δούμε την αλήθεια κατάματα και να συλλογιστούμε δίχως εγωισμό της υπάρχουσας κατάστασης άκρως ρεαλιστικά…
Σημείο πρώτο
Η Ελλάδα τελεί υπό κατοχή .
Κατοχή από συμμορίες ανθελλήνων (Πολιτικών ,παραγόντων) εταιρειών, ψευτο-ιδεολογιών, κατοχή ενός άθλιου και καλοσυντηρημένου Εθνικού διχασμού, σκλαβωμένων συνειδησιακά ανθρώπων και ατομικιστών απαίδευτων και αμόρφωτων κατοίκων (Δεν αποτελεί «μόρφωση» η τεχνοκρατική εκπαίδευση του καθενός, ούτε και η εξειδίκευση του σε κάποιο επάγγελμα). Αυτή είναι η συνολική εικόνα της Ελλάδας του 2009 . Ο καθένας κοιτάει μόνο τον εαυτό του… Όλοι κυνηγάνε την «διάκριση» και την δόξα με κριτήριο την ματαιοδοξία και όχι τον ορθό ορισμό της «Δόξας» . Ο Σεβασμός προς κάθε τι κοινωνικό , προσωπικό, Εθνικό, έχει χαθεί δια παντός με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις . Όλοι κυνηγάνε τον σύγχρονο θεό του κόσμου μας (Χρήμα) δίχως να υπάρχουν φραγμοί και όρια σε αυτό το κυνήγι (Όλα και όλοι πωλούνται και όλα αγοράζονται). Η Χώρα σε κάθε πλαίσιο ξεπουλιέται και «μετατρέπεται» (ήδη έχει μετατραπεί) σε πολυπολιτισμική , πολυεθνική, πολυθρησκευτική (με κυρίαρχο αντίπαλο δέος τους μουσουλμάνους) . Η Φτώχεια έχει ραγδαία άνοδο, η ανεργία οργιάζει σε απίστευτο βαθμό, η ξεφτίλα και η παρακμή είναι εδώ ΣΤΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ .
Σημείο Δεύτερο
Αποτυχία Πολιτειακή – Πολιτεύματος – Προσώπων (εκπροσώπων).
Πρέπει να το ομολογήσουμε ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως πεποιθήσεων . Η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία απέτυχε παταγωδώς. Δοκιμάστηκε, κρίθηκε και εκ των πραγμάτων απέτυχε πλήρως. Οι πράξεις και η καθημερινή πραγματικότητα αποδεικνύουν του λόγου το αληθές και είναι καιρός ΟΛΟΙ να το αποδεκτούμε και να το παραδεκτούμε. Πρέπει άμεσα να δούμε ποιο είναι το πολίτευμα εκείνο που εκφράζει πραγματικά τους Έλληνες, ποιο θα μας εκπροσωπούσε ορθότερα, αγνότερα και θα μας προάσπιζε με δικλείδες ασφαλείας από αυθαιρεσίες , προδοσίες και πάσης φύσεως ατιμίες . Κράτος που είναι εχθρικό προς το Έθνος οφείλει και πρέπει να γκρεμιστεί συθέμελα είτε μας αρέσει είτε όχι . Πολίτευμα και Κράτος που δεν προασπίζουν τα συμφέροντα του κοινωνικού συνόλου σε κάθε πλαίσιο καταραμένο να είναι . Καλές οι «αερολογίες» περί Δημοκρατίας , καλοί οι συναισθηματισμοί για το δικαίωμα του «Λόγου» προς κάθε πολίτη αλλά οι συνθήκες αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο. Τέρμα τα ΛΟΓΙΑ ώρα για Έργα και πράξεις πρέπει να είναι το σύνθημα ΟΛΩΝ μας.
Σημείο Τρίτο
Ο Ελληνικός στρατός νοσεί σε τραγικό βαθμό. Οι Αξιωματικοί μας είναι δέσμιοι στην πολιτειακή ηγεσία, η ανώτερη στρατιωτική ηγεσία είναι δεμένη χειροπόδαρα με το υπάρχον καθεστώς , οι καθημερινές συνθήκες του Στρατού είναι εχθρικές προς τον νέο και τον κάθε Έλληνα και κατά γενική ομολογία ο Ελληνικός στρατός είναι ανίκανος να εμφυσήσει και να δώσει στον καθένα είτε επιχειρησιακή πολεμική γνώση και ετοιμότητα , είτε να δώσει υπερηφάνεια και ηθικό στον στρατεύσιμο . Ένας στρατός που υπηρετεί το Εχθρικό κράτος και όχι το Έθνος , ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι και αυτός εχθρικός εκ της σκληρής πραγματικότητας. Εάν παραδείγματος χάριν στο εγγύς μέλλον υπάρξει επανάσταση στους κόλπους του λαού για τον ζυγό που βιώνει, ο Στρατός θα είναι απέναντι στον Λαό και στα αιτήματα του, έπειτα από εντολή της πολιτικής ηγεσίας (η οποία θα έχει ως σάπιο επιχείρημα την προάσπιση του σάπιου πολιτεύματος το οποίο παρουσιάζουν σε κάθε ευκαιρία και με κάθε δόση πλύσης εγκεφάλου και προπαγάνδας ως το καλύτερο πολίτευμα που είχε ο τόπος ενώ αυτό είναι ψευδές , ανήθικο και ανυπόστατο). Αυτό τα λεει όλα και περαιτέρω αναλύσεις περιττεύουν . Φωτεινή εξαίρεση σε αυτήν την πραγματικότητα οι Ηρωικοί πιλότοι μας και κάποιοι στρατιωτική που παραμένουν ακόμα πιστοί στο όραμα του Ελληνισμού και δεν έχουν μετατραπεί σε άθλιους δημοσίους υπαλλήλους. Το ίδιο ισχύει και για την αστυνομία και για τα σώματα ασφαλείας στο σύνολο τους. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ…. Είναι τραγικό το να μην ξέρεις από ποιον να προστατευτείς εν καιρώ κρίσης, από τον Στρατό η από τον «Εχθρό» .
Σημείο Τέταρτο
Τα Μ.Μ.Ε στο σύνολο (Τηλεόραση και Τύπος) τους παίζουν τα ποιο βρώμικα και άθλια παιχνίδια . Συνένοχοι στο έγκλημα αποπροσανατολισμού και αποχαύνωσης της κοινής γνώμης , αποσιώπηση σοβαρών σκανδάλων και γεγονότων, προάσπιση των συμφερόντων των ιδιοκτητών των Μέσων με ότι αυτό συνεπάγεται, κανένας φραγμός και όριο στα προγράμματα και στα λεγόμενα τους. Κατασπατάληση δημοσίου χρήματος με απαίσια τηλεοπτικά προγράμματα στην Κρατική Τηλεόραση , άθλιες εκπομπές που δοξάζουν και προασπίζουν τα συμφέροντα μιας ανίερης κοινωνικής Ελίτ δίχως να δίνουν την παραμικρή ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΠΟΛΙΤΗ . Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως αποκαλούνται Μέσα «Μαζικής» Ενημέρωσης. Ως μάζα μας βλέπουν και δεν το κρύβουν εξάλλου. ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΑ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ. Δεν είναι ανάγκη να υπάρχει απαγόρευση « κυκλοφορίας» για να έχουμε χούντα . Ζούμε στην ποιο «σύγχρονη μορφή» χούντας και είναι εμφανές σε όποιον έχει μάτια και βλέπει.
Σημείο Πέμπτο
Οικονομία Δίχως παρόν και μέλλον
Εξαγωγές ανύπαρκτες , βιομηχανία ανύπαρκτη (Ούτε οδοντογλυφίδες δεν παράγουμε) , η αποβιομηχανοποίηση της χώρας υπήρξε κατ εμε η μεγαλύτερη ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ του προηγούμενου και αυτού του αιώνα με μόνη «Ελπιδα» ο Τουρισμός ο οποίος είναι ΑΠΛΑ ΟΥΤΟΠΙΑ να πιστεύει κάποιος πως είναι βιομηχανία. Ο Τουρισμός δεν έχει σταθερές βάσεις, δεν έχει σταθερές μετρήσεις , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ . Αλλά σαφώς , ήθελαν και έκαναν τους Έλληνες Υπηρέτες των Ξένων ( Καμαριέρες, Σερβιτόρους, Barmen) . Αυτό ήθελαν για εμάς και το έκαναν ! Μπράβο μας !
Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρο βιβλίο σχετικά με τα άσχημα και τα «κακά» του Ελληνικού κράτους . Με πιάνει κατάθλιψη, οργή , αποτροπιασμός, και αηδία όσο τα μελετάω και τα σκέφτομαι. Το κυριότερο όλων είναι πως έχω βαρεθεί να ακούω συνέχεια την φράση « Έτσι είναι τα πράγματα, συμβιβάσου, δεν αλλάζουν.» ! Θα το δεχόμουνα εάν ζούσα στην Μοζαμβίκη , η στην Ζιμπάμπουε . ΑΛΛΑ ΖΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και αποτελώ κομμάτι του ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. Δεν ανέχομαι την ηττοπάθεια, την μιζέρια, την σιχαμάρα που βγάζουν οι Ραγιάδες του σύγχρονου Ελληνισμού. Πραγματικά σιχαίνομαι τον Ρεαλισμό τους, τα ψέματα όλων , την ανεπάρκεια και την ασυδοσία που καθημερινά λαμβάνει χώρα. Για να δούμε τώρα τι θα μπορούσε να γίνει για να αλλάξει αυτή η κατάσταση όμως…Αρκετά με το να εκφράζουμε και να καταδικάζουμε την μιζέρια της καθημερινότητας μας . Ώρα να προταθούν λύσεις οι οποίες ΟΦΕΙΛΟΥΝ να πάρουν σάρκα και οστά .
1ον και βασικότερο…
Να γκρεμιστεί η υπάρχουσα πολιτική ηγεσία και η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Σας ακούγεται ακραίο ; Η θα γίνει αυτό η θα είμαστε σκλάβοι έως ότου εξοντωθούμε εκ της ιστορίας. Ο Ελληνισμός προόδευσε με πολιτεύματα που είχανε ως αρχή τους τον ΗΓΕΤΗ και την ΗΓΕΣΙΑ . Αρκετά με το σύστημα αυτό που το μόνο που χρησιμεύει είναι να ρίχνει συνεχώς τις ευθύνες σε άλλους. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Η Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΗΓΕΤΗΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ . Επίσης πρέπει να σταματήσει το ψευτοδίλημα ότι Δημοκρατία ισούται με ελευθερία έκφρασης. Να σας ρωτήσω κάτι όλους ; Και τώρα που υπάρχουν και ακούγονται όλες οι γνώμες κερδίζουμε κάτι ; Μόνο την ατομική ανόητη ματαιότητα του κάθε πολίτη ότι η γνώμη του πρέπει να εκφραστεί και σαν σύνολο και σαν κοινωνία πάμε κατά διαόλου. Αρκετά με αυτό. Βαρέθηκα να ακούω γνώμες. Θέλω πράξεις . ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ . Σαφώς και όποιος δεν υπερασπίζεται την κοινοβουλευτική χαβούζα που έχουμε, δεν προασπίζεται στρατιωτικά καθεστώτα η άλλες «Χούντες». Αυτή η πλύση εγκεφάλου και αυτή η προπαγάνδα πρέπει να σταματήσει ΑΜΕΣΑ. Μόλις επιλυθεί το Πολιτειακό «αγκάθι» της χώρας θα πρέπει να γίνουν τα εξής :
2ον
Άμεση προώθηση της βιομηχανοποίησης της χώρας και μάλιστα της ΒΑΡΙΑΣ βιομηχανίας. Η Ελλάδα σε ορυκτό πλούτο είναι επαρκής για να προωθηθεί αυτό. Με έναν σωστό κρατικό σχεδιασμό και με ανάλογη κρατική υποστήριξη η Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει πρωτοπόρος δύναμη στον τομέα αυτό και η οικονομία μας να πάρει επιτέλους την Ανιούσα ! Απαιτείται σαφώς ΣΕΒΑΣΜΟΣ και πειθαρχία και σωστό όραμα για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Με τον Νόμο της «Χαλαρότητας» ποτέ και τίποτα δεν πήγε μπροστά .
3ον
Αναδιοργάνωση της παιδείας…Παιδεία Εθνική, παιδεία ουσιαστική, παιδεία που θα βοηθάνε , θα στηρίζουν, θα δίνουν ουσιαστική καθοδήγηση στον νέο για την μελλοντική του πορεία τόσο ατομικά όσο και στην κοινωνία . Παιδεία που η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος θα σημαίνει πολυετής φυλάκιση, παιδεία που θα στηρίζει την έρευνα, θα δίνει όραμα και εγγυήσεις στον κάθε νέο με βάση τις ικανότητες του, θα διαπαιδαγωγεί και δεν θα «καταστρέφει» τις ψυχές των ανθρώπων. ΑΜΕΣΑ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ από επαγγελματίας να γίνει ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ. Το να διδάσκεις , να εμπνέεις και να δίνεις την γνώση είναι ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ και όχι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ κύριοι … !
4ον
Να γίνουν ξανά κρατικά η να ιδρυθούν νέες κρατικές εταιρείες στους κρίσιμους τομείς της κρατικής ανάπτυξης (Τηλεπικοινωνίες, Ενέργεια, Βιομηχανία Στρατού και κοινωνικής προόδου ) . Είναι απαράδεκτο να ξεπουλιέται ο κρατικός πλούτος υπό αυτό τον τρόπο… Στο άμεσο μέλλον και να θέλουμε να ξανακτίσουμε την χώρα απλά δεν θα μπορούμε γιατί ΟΛΑ θα έχουν ξεπουληθεί .
5ον
Αναδιοργάνωση του Στρατού. Δημιουργία στρατιωτικών Λυκείων και Γυμνασίων , εξοπλισμοί που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ενόπλων δυνάμεων δίχως «διάμεσους» και μίζες , Θητεία σωστή και σύγχρονη , αύξηση του ουσιαστικού ρόλου των στρατιωτικών (Στρατιωτικοί θα πρέπει να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για εξοπλισμούς και ανάπτυξη ) . Στρατός στο πλευρό του πολίτη και της κοινωνίας . Προώθηση του Επαγγελματικού στρατού υπό το πρίσμα λειτουργήματος (Μόνο Έλληνες οπλίτες, με μισθό ανάλογο του λειτουργήματος τους και διαπαιδαγώγηση ιστορικής και πραγματικής ευθύνης ) . 6μηνη υποχρεωτική εκπαίδευση στα όπλα και σε ζητήματα τακτικής κάθε νέου στα 18 του χρόνια και επανεκπαίδευση κάθε πολίτη κάθε έτος για 20 ημέρες με κρατική κάλυψη και υποστήριξη για ενδεχόμενο συνολικής επιστράτευσης . Προώθηση και ενίσχυση της πολεμικής Βιομηχανίας και των νέων τεχνολογιών…. Αναβάθμιση του Ρόλου του στρατού υπέρ της προστασίας του Συνόλου !
6ον
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ενίσχυση των πολυτέκνων και ουσιαστική προώθηση των κινήτρων για να κάνει κάποιος παιδιά . Το Έθνος πεθαίνει πληθυσμιακά και ουδείς ασχολείται με το ίσως σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε.
Αυτά είναι ελάχιστα από τα όσα θα ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν εάν τυχόν άλλαζαν τα πράγματα… ! Για εμένα ανήκουν στην σφαίρα της ουτοπίας διότι οι Έλληνες είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Έχουμε το παρόν και το αύριο που μας αναλογεί . Βλέπεις λαούς με το 1/10 της ιστορίας μας να έχουνε ακραία εθνική υπερηφάνεια και εμείς που θα έπρεπε να δίνουμε τα φώτα σε κάθε τομέα είμαστε οι χειρότεροι σκλάβοι του Πλανήτη.
Σε ένα τέτοιο Έθνος μόνο θάνατος αξίζει ΔΥΣΤΥΧΩΣ …..!
Χάσαμε την επαφή μας με την Λογική, ο διχασμός και οι γελοίες ιδεολογικές διαφορές μας κάνανε εχθρούς και ασχολούμαστε με σκάνδαλα, βρωμιά, τσούλες πάσης φύσεως στην Tv , ζωές ανύπαρκτων προτύπων δίχως μέλλον και ουσία.
Η Αριστερά και η δεξιά θα έπρεπε να είναι κοινωνικά ρεύματα και όχι πολιτικά κόμματα . Μόνο Κόμμα θα έπρεπε να είναι η ΕΛΛΑΔΑ και το συμφέρον της και στο «τραπέζι» του διαλόγου υπό το βλέμμα δυνατής και Εθνικής ηγεσίας όλα να συζητιούνται και όλες οι απόψεις να λαμβάνονται υπόψη για να προχωρήσει η κοινωνία προς τα εμπρός .
Σκατά στα κόμματα και τα ψευτο-ιδεολογήματα τους….!
Σκατά στην κοινωνία και σε αυτή την μπόχα που μας δώσατε….!
Και για να κλείσω…
Δεν πιστεύω πως υπάρχει μέλλον…. Η Άγνοια έχει κυριαρχήσει σε κάθε πλαίσιο, ουδείς έχει σοβαρή κοινωνική άποψη, όλοι μαντρώνονται σε μαλακίες ιδεολογικό πολιτικές και το κυριότερο ο καθένας κοιτάει την ζωούλα του δίχως να ενδιαφέρεται για τίποτα και για κανένα.
Άντε τώρα να δώσεις παιδεία σε απαίδευτους…Να εμφυσήσεις όραμα σε τυφλούς…Να δεις ελπίδα σε ανθρώπους εγκεφαλικά νεκρούς !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ