Αυτή είναι η άθλια "ενημέρωση" που μας προσφέρουν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

astinomia(1)

Η σύλληψη του Τούρκου κατασκόπου της ΜΙΤ στη Σαμοθράκη, που αποκάλυψε το taxalia blog, για τα “ενημερωτικά” κανάλια μας με πρώτη και καλύτερη την κρατική τηλεόραση, δεν θεωρήθηκε αξιόλογη είδηση για να προβληθεί. Η τρομολαγνεία είναι πιο σημαντική από το ισχυρότατο πλήγμα που δέχθηκε η Τουρκική κατασκοπεία. Το έχω ξαναπεί ότι… το “αίμα και το σπέρμα” πουλάει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.
Σε κάθε περίπτωση πάντως η επιτυχία της ΕΥΠ είναι τεράστια και δεν μπορεί κανείς να μην το αναγνωρίσει. Απ΄ότι φαίνεται δεν έχουν διαλυθεί (ακόμα;) όλα σ’ αυτή τη χώρα.
Το κατάντημα της τηλεόρασης δεν έχει προηγούμενο. Η άθλια ενημέρωση που προσφέρει η TV και οι εφημερίδες, είναι βούτυρο στο ψωμί της διαδικτυακής ενημέρωσης με πρώτα και καλύτερα τα blog.Όσο περισσότερο θα εξοικειώνεται ο κόσμος στη χρήση των νέων τεχνολογιών και όσο θα συνεχίσουν τα ΜΜΕ να κάνουν επικύψεις στα μεγάλα συμφέροντα και στα κόμματα, τόσο θα γιγαντώνεται η επισκεψιμότητα των blog.Όποιος το κατάλαβε θα βγει κερδισμένος. Όποιος όχι, κακό του κεφαλιού του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ