Εθελουσία έξοδος για Νταβατζήδες και ξιπασμένους πολιτικούς. Να τους στείλουμε αδιάβαστους…

Κουρδιστό Πορτοκάλι

social media people
Να τρομοκρατήσουμε τους Τρομοκράτες.
Αυτή πρέπει είναι η απάντηση των ανταρτών πόλης του Διαδικτύου, στις απειλές των Νταβατζήδων μηντιαρχών και στα πιστά τσιράκια τους, τους διευθυντές -φιλιπινέζες που έχουν κατακλύσει τα ΜΜΕ.
Είναι στο χέρι μας να τους προσφέρουμε την επιλογή-μονόδρομο της “εθελουσίας εξόδου”, τόσο στους ίδιους όσο και στους διεφθαρμένους πολιτικούς που συμμετέχουν στο διαχρονικό κωλομπαριλίκι εξουσίας-Νταβατζήδων.
Ξεδοντιασμένα τσακάλια είναι πλέον οι νταβατζήδες των ΜΜΕ. Τους ξεδοντιάσατε όλοι εσεις εκει έξω. Τους ξεδοντιάζουμε όλοι μας κι ο καθένας ξεχωριστά ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα.
Οταν 3 εκατομμύρια Ελληνες πολίτες αποκτήσουν τη δική τους ιστοσελίδα-στο κοντινό μέλλον-ένας απίστευτος πλανήτης πληροφοριών, μια έκρηξη επικοινωνίας, δεν θα επιτρέπει σε κανέναν Νταβατζή να μονοπωλεί την ενημέρωση.
Το μέλλον της “δημοσιογραφίας”, είναι ταυτόσημο με την σαρωτική επέλαση του Ιντερνετ. Η οθόνη του κινητού τηλεφώνου θα είναι το μοναδικό μηντιακό προιόν του μέλλοντος.
Ούτε εφημερίδες, ούτε προσφορές, ούτε αυτή η απαξία της δημοσιογραφίας που βιώνουμε καθημερινά. Πλησιάζει το τέλος των νταβατζήδων κι αυτό δεν το προκάλεσε κανείς Καραμανλής του Μπαιρακτάρη.
Το τέλος των νταβατζήδων είναι δική σου κατάκτηση, είναι κατάκτηση όλων μας.
Με τον ίδιο αμείλικτο τρόπο πρέπει να τιμωρήσουμε, να ισοπεδώσουμε , να τσαλακώσουμε όλα εκείνα τα πολιτικά καθάρματα που έχουν μετατρέψει την ιεραποστολή της εκπροσώπησης των πολιτών σε όχημα προσωπικού πλουτισμού αλλά και εκμαυλισμού συνειδήσεων.
Οι υγιείς δυνάμεις του διαδικτύου μπορούν να πετάξουν στον Καιάδα τα πολιτικά σκουπίδια και τους Νταβατζήδες. Στο χέρι μας είναι η δική τους “εθελούσια” έξοδος.
Μην τους φοβάστε -τρομοκρατήστε τους. Γίνε η Κόλασή τους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ