ΠΑΣΟΚ: "Εσείς θα πουλάτε, εμείς θα …ακυρώνουμε"

Από τον Γιαννιώτη

1 1CEB1 Το ΠΑΣΟΚ, δια του πολιτικού εκπροσώπου για τα δημόσια έργα, Γιάννη Μαγκριώτη, ζήτησε από την κυβέρνηση να δημοσιοποιήσει τους όρους ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ (παραχωρείται το 23,02%) και δεσμεύτηκε ότι όταν αναλάβει την διακυβέρνηση θα ακυρώσει τη διαδικασία.

Ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης και πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για τα δημόσια έργα Γιάννης 15 1Μαγκριώτης κάλεσε την κυβέρνηση να αναθεωρήσει τη στάση της στο θέμα της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ, κάνοντας λόγο για …”ξεπούλημα του νερού της πόλης”.
“…Δημιουργούν ένα ιδιωτικό μονοπώλιο και ψεύδονται ότι δήθεν θα διατηρήσουν την τιμολογιακή πολιτική. Οι ιδιώτες θέλουν να κερδίσουν. Αυτά είναι ανυπόστατα…”, τόνισε ο Γιάννης Μαγκριώτης και κάλεσε τον Υπουργό Μακεδονίας -Θράκης, το Δήμαρχο και το Νομάρχη Θεσσαλονίκης να πάρουν θέση, λέγοντας: “Είναι βουβοί και άβουλοι”.
Ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για τα δημόσια έργα κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν διαθέτει την πολιτική νομιμοποίηση για να προχωρήσει στο ξεπούλημα του νερού της πόλης. Ζήτησε μάλιστα από την κυβέρνηση να δημοσιοποιήσει τους όρους ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ (παραχωρείται το 23,02%) και δεσμεύτηκε ότι το ΠΑΣΟΚ όταν αναλάβει την διακυβέρνηση θα ακυρώσει τη διαδικασία.
(σσΟ: θα ακυρώσετε δηλαδή και τη διαδικασία πώλησης του ΟΤΕ στους Γερμανούς κύριε Μαγκριώτη;)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ