Αλλαγή φρουράς για επιχειρησιακούς και "άλλους" λόγους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο αντιπτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος
Ανακοινώθηκαν από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Β. Μεϊμαράκη, οι αλλαγές στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ τοποθετήθηκε ο αντιπτέραρχος, Ιωάννης Γιάγκος (προαγόμενος σε πτέραρχο – Antinews).
Η κυβέρνηση γνωρίζει ότι δεν έχει κανένα περιθώριο φιάσκου στα εθνικά θέματα αφού κάτι τέτοιο θα εκμηδενίσει τις όποιες ελπίδες για αναστροφή του κλίματος. Γι’ αυτό και τέτοιες αποφάσεις θα πρέπει να αναμένονται σε όλα τα επίπεδα ενώ υπό άλλες συνθήκες θα υπήρχε μεγαλύτερη ανοχή.
Οι λόγοι αυτής της κίνησης είναι εν μέρει ταυτόσημοι με την αλλαγή στην ΕΥΠ: Διαρροές για επιχειρησιακά σχέδια ή αποτελέσματα απαγορέυονται διά ροπάλου, ιδιαίτερα όταν αυτές γίνονται σε “εχθρικές” προς την κυβέρνηση ατραπούς. Έτσι, μετά τις διαρροές για την εταιρεία δολοφόνων που έγιναν όπλο στα χέρια της αντιπολίτευσης, οι διαρροές στο Πρώτο Θέμα για τις κινήσεις ετοιμότητας φαίνεται να έπαιξαν καταλυτικό ρόλο.
Υπάρχει όμως και ένα λεπτό σημείο: Η αναμενόμενη προβοκάτσια στη Ρω δεν αναχαιτίστηκε από το επιχειρησιακό κέντρο του ΓΕΕΘΑ, αυτό το είχαμε πει από την πρώτη στιγμή εδώ: “Σύλληψη” των δημοσιογράφων από το λιμενικό απέτρεψε το θερμό επεισόδιο; 
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν το λεπτό σημείο στην εσωκομματική σκακιέρα και τη δικαιολογημένη οργή Μεϊμαράκη.
Η εξέλιξη αυτή όμως ήταν αναμενόμενη για όσους γνωρίζουν τα τεκταινόμενα στη συνοριακή γραμμή με τα νέα δεδομένα της Frontex, σε λίγο θα έχουμε ένα αποκαλυπτικό βίντεο για την επιχειρησιακή δεινότητα και θα αποδώσουμε τα ανάλογα εύσημα. Κάποιοι προς τιμήν τους κάνουν τη δουλειά τους αντί να ασχολούνται με την εσωκομματική τους πελατεία. Σε λίγο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ