Τα όργανα της καπιταλιστικής τρομοκρατίας άρχισαν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Flower PrintSurf HijabΜεταξύ διαφημίσεων για trendy μπούργκες, “τολμηρούς” φερετζέδες και άλλα μοδάτα αξεσουάρ, η δολοφονική προπαγάνδα άρχισε. Η είδηση της μήνυσης που κατέθεσε ο Σταύρος Βιτάλης εναντίον δημοσιογράφου της Ελευθεροτυπίας πέρασε το γνωστό δίαυλο κοινοποίησης στους ενδιαφερόμενους.
Jabador extra look pink XXLΗ χρησιμοποίηση των δύστυχων, αμόρφωτων εξαθλιωμένων μαζών για την προώθηση των εξουσιαστικών συμφερόντων δεν είναι κάτι άγνωστο. Τη διαδρομή τη γνωρίζουμε καλά, την είδαμε τον Δεκέμβρη, τον Ιούνη τη βλέπουμε και τώρα.
Το ίδιο συντονιστικό κέντρο, οι ίδιες φυλλάδες, τα ίδια πρόσωπα. Ίδια, ναζιστική προπαγάνδα, ίδιες μέθοδοι για να γονατίζουν οικονομίες, κοινωνίες, ανθρώπους.
Προς όφελος της διεθνούς τοκογλυφίας (τάδε έφη Αλέκος Παπαδόπουλος), από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης στην συγκέντρωση του Ευρωπαϊκού πλούτου. Στην υγειά της Φρανκφούρτης, της Siemens και των απανταχού Γερμανοτσολιάδων. Σας οφείλουμε την αποκάλυψη του Γερμανικού νεοναζισμού, τώρα θα την έχετε εμπλουτισμένη. Έρχεται…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ