Η απάτη με τους μετρητές στα blogs συνεχίζεται….

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 Ή αλλιώς, η απατηλή λάμψη της ματαιοδοξίας από το πάντα αποκαλυπτικό Taxalia!

Επισκέπτες
  • Για τις απάτες των δημοσιογράφων και άλλων φιλόδοξων …παιδιών σας είπαμε πολλούς μήνες πριν. Εδώ: άλλη “κουφή” συζήτηση, άνοιξε πάλι! Κλέβουν τα blogs σε επισκεψιμότητα. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Πλέον, κανείς αναγνώστης δεν τρώει κουτόχορτο. Δείτε ένα παράδειγμα, που κάνε διαβάσαμε στο blog papatzides:
    Ο Στέφανος Χίος, διατηρεί δικό του site, το http://www.adiakritos.gr/ (δεν το γνωρίζουμε, αυτό διαβάσαμε στους papatzides). Σε αυτό εμφανίζεται να έχει αυτή τη στιγμή …37.101.200 επισκέπτες ! Στην πραγματικότητα και με βάση την εμπειρία μας, σας βεβαιώνουμε ότι δεν έχει πάνω από 200.000 ! temp34
    Πώς βγαίνουν όμως τα 37 εκατομμύρια (το παράκανες μεγάλε !!!!); Απλό, όπως σας το ξανάπαμε:
    Ο μετρητής είναι του Αιγυπτιακού portal (η Αίγυπτος έχει πληθυσμό 75 εκατομμύρια), που απευθύνεται στην Αιγυπτιακή διασπορά http://www.egyptsons.com/. Αυτό το site, έχει τα 37 εκατομμύρια επισκέψεις. Ο Χίος όμως έβαλε τον μετρητή του hitstats, με κωδικό 300584, στο δικό του site. Αν αλλάξετε τον κωδικό μπορείτε να πετύχετε κάποιο …διάσημο τσοντοσάιτ, να βάλετε τον κώδικα στο blog σας, οπότε θα υπερηφανεύεστε για τις 500.000.000 επισκέψεις σας.
    Αυτό είναι εξαιρετικά απλό για κάποιον που ξέρει ελάχιστο κώδικα. Το βάλαμε και σε αυτή την ανάρτηση (το βλέπετε επάνω) αλλά στο δικό μας apatiblog. Δείτε το >>>
    Βλέπετε που και το apati έχει τον ίδιο μετρητή ; Επίσης ενώ το apati έχει 1-2 επισκέπτες online, ο μετρητής του δείχνει συνέχεια ..100 και άνω. Είναι από site της …Taiwan.
    Τα ίδια κόλπα κάνουν πολλά ελληνικά sites και blogs. Δεν έχει νόημα να αναφερόμαστε άλλο στα ίδια και στα ίδια.
    Μην τρώτε λοιπόν παραμύθι. Κανένα ελληνικό site ή blog, πλην του in.gr και της Ναυτεμπορικής, δεν έχει πάνω από 50.000 μοναδικούς επισκέπτες την ημερα. Και δεν θα έχει ποτέ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ.
    Όποιος έχει αντίρρηση στα παραπάνω, μπορεί να αποδείξει, βάζοντας extremtracking ανοιχτό σε όλους ή sitemeter ανοιχτό. Υπάρχουν τρόποι. Αλλά δεν έχουν σημασία.
    Αν πάλι θέλετε να μπείτε κι εσείς στο club των απατεώνων, διαβάστε αυτό:
    How to Cheat Traffic Exchanges
    Καλή επιτυχία !

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ