Αληθεύει κύριε Τσίπρα η καταγγελία του "Πρώτου Θέματος";

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

CEB1CEB3CEBDCEB1CEBDCF84CEB9CE9FCE95Ο συνέταιρος σας κύριε Τσίπρα είχε εμπλακεί σε ανταγωνιστικό έργο από αυτό για το οποίο σηκώσατε Γη και ουρανό για να μη γίνει;
Για την ανακολουθία των οικονομικών σας μεγεθών, δεν λέμε τίποτε, μαγκιά σας αφού αυτό είναι το κριτήριο επιτυχίας του καπιταλισμού. Επιτυχημένος, κονομημένος, σπίτι στην Πολιτεία κλπ κλπ.
Πείτε μας όμως κύριε Τσίπρα, ο λόγος που δεν λέτε τίποτε για τα δουλεμπορικά κτήνη που έθαβαν μετανάστες σε δημόσια έργα είναι το γεγονός του ότι είστε συνάδελφοι; Γι’ αυτό βολεύεστε και με τα τσιτάτα τύπου “ανοιχτά σύνορα”; Τσάμπα κρέας δηλαδή;
Δημόσια έργα κύριε Τσίπρα; Σιωπή για τους δουλέμπορους κύριε Τσίπρα; Μαγκιά σας και πάλι. Διπλή μαγκιά σας που έχετε βρει και τόσους όμοιους που δεν αρθρώνουν κουβέντα. Μαγκιά σας που εξακολουθείτε να βγαίνετε διεκδικώντας δάφνες αριστεροφροσύνης, σαν τον κύριο Σεφερτζή.
Αυτή η εικόνα σας όμως με την Αφρικανή μετανάστριαπου την περιφέρατε δίκην αξιοθέατου, εξοργίζει κύριε Τσίπρα. Κάτω τα ξερά σας από τους μετανάστες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ