Τι πραγματικά προσφέρει ένα Υπουργείο Εξωτερικών;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα μπορεί να δοθεί από τις συνεχιζόμενες ενεργειες του Βρετανικού ΥΠΕΞ έναντι της Ελλάδας για το …νεφρό ενός αδικοχαμένου Βρετανού τουρίστα του Αγγλου Κρίστοφερ Ρότσεστερ που πέθανε στη Ρόδο στις 11 Ιουνίου του 2000.
Αυτή η υπόθεση έχει ανασυρθεί τρεις φορές από το αρχείο αφού οι Βρετανικές αρχές έχουν την βεβαιότητα ότι το νεφρό του θύματος πιθανότατα να αποσπάσθηκε και να έγινε αντικείμενο εμπορίας ή συγκάλυψης της πραγματικής αιτίας θανάτου αφού από την εξέταση DNA στη σορό του βρέθηκε ότι το νεφρό που έφερε δεν ήταν δικό του!
Κοιτάξτε τώρα τις ενέργειες του Βρετανικού ΥΠΕΞ:  Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του στην Ελλάδα, ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Κρις Μπράιαντ ζήτησε τη συνδρομή του υφυπουργού Δημόσιας Τάξης Χρήστου Μαρκογιαννάκη για την επίσπευση της νέας εισαγγελικής έρευνας, ενώ έδωσε εντολή στον Βρετανό πρεσβευτή Ντέιβιντ Λάντσμαν να βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το υπουργείο Δικαιοσύνης αξιώνοντας την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τι ακριβώς οφείλει να κάνει ένα Υπουργείο Εξωτερικών. Να αγωνιστεί μέχρι τέλους για τα δικαιώματα ενός πολίτη του, ακόμη και νεκρού, μέχρις ότου να υπάρχει δικαιοσύνη και δικαίωση.
Ο Μπερίσα από την άλλη, ιδιοποιείται τις περιουσίες των Βορειοηπειρωτών. Στοιχεία για τις δολοφονίες αιχμαλώτων στην Κύπρο έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ο Βάσκο συλλαμβάνεται από το ναζιστικό καθεστώς Γκρουέφσκι. Οι Τούρκοι κάνουν πάρτι στο Αιγαίο, οι Ανδόρες αναγνωρίζουν Μακεδονίες κλπ κλπ κλπ.
Πόσο περήφανοι νιώθετε για το Ελληνικό ΥΠΕΞ που πληρώνετε;
Όλη η είδηση για την υπόθεση ΕΔΩ.

dora

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ