Αν τα ούλα σας ματώνουν…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

GermanPolic
(σσΟ: απόσπασμα από ιστορική διαφήμιση οδοντόκρεμας στην ΥΕΝΕΔ όταν έβγαινε ο σοβαρός Γερμανός επιστήμοντας με τη ρόμπα και άρχιζε να μιλάει με βαριά προφορά τα ακατάληπτα πλήθους συμφώνων γότθικα. Η γερμανική και γενικά οι βόρειες γλώσσες πάσχουν από έλλειψη διαθέσιμου οξυγόνου, θέμα για το οποίο θα μιλήσουμε σε άλλο άρθρο. Έμπαινε λοιπόν η μεταγλώτισση και έλεγε τον τίτλο του άρθρου. Οι καταναλωτές ήταν σίγουροι πως αφού το έλεγε ο σοβαρός “καθηγητής” Γερμανός, έτσι θα είναι. Μετά έγιναν πλούσιοι οι οδοντίατροι) Antinews:
Σε μια χώρα που θα σέβονταν τον εαυτό της θα διαδήλωναν οι κάτοικοι της στους δρόμους αυτές τις ώρες,  επειδή οι γερμανικές αρχές καθυστερούν με διάφορα τερτίπια την παράδοση στη δικαιοσύνη της χώρας τους του μάνατζερ μιας γερμανικής εταιρείας που ο ίδιος παραδέχθηκε ότι λάδωσε τα δυο μεγάλα κόμματα εξουσίας αυτής της χώρας.
 Στην Ελλάδα όμως η κοινή γνώμη ποδηγετείτε από ΜΜΕ που τραπέζωνε ο εν λόγω μάνατζερ, από πολιτικούς που τον παρακαλούσαν να τους δώσει φτηνά τον τελευταίο εκχυμωτή, από εκδότες – επιχειρηματίες που συνεργάστηκαν μαζί του με το αζημίωτο, από μια αντιπολίτευση που του άνοιξε το δρόμο επίσης με το αζημίωτο – αλλά τώρα κράζει την κυβέρνηση επειδή παρέγραψε τα δικά της ανομήματα – και από μια κυβέρνηση που ούτε δυο γαιδάρων άχυρα δεν μπορεί να χωρίσει.
Και δεν μπορούμε παρά να θυμηθούμε ότι είναι οι ίδιοι Γερμανοί που κληρονόμησαν από τους άλλους Γερμανούς («Οι Ζωές των Άλλων») τα αρχεία μιας άλλης ασύλληπτης διαπλοκής όπου πρωταγωνιστούσαν παρόμοιοι κυριλέ σαλταδόροι και κασκαντέρ, αλλά και τότε τα κράτησαν για πάρτη τους για να ελέγχουν τους ίδιους λαδοπόντικες που παριστάνουν τους πολιτικούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ