Να θεσμοθετηθεί η χορηγία ΔΕΚΟ σε "επιχειρήσεις" της περιφέρειας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

elta000Αφορμής δοθείσης της αποκάλυψης του press-gr για τη χορηγία των ΕΛΤΑ στον Πανθρακικό είναι καιρός να ξακαθαρίσουν ορισμένα πράγματα που αποτελούν εστίες μόνιμης διαπλοκής.
Για παράδειγμα οι χορηγίες π.χ. της Cosmote σε ομάδες του κέντρου ή ακόμα χειρότερα της …Siemens δεν αποτελούν “μεμπτά”;
Έχουμε λησμονήσει το βασικό. Ότι οι ΠΑΕ δεν αποτελούν ούτε “Θρησκεία” ούτε “Ιδέα”. Είναι απλώς εταιρείες με μετοχικό σχήμα, ισολογισμούς και οικονομικά αποτελέσματα.
Είναι λοιπόν σκανδαλώδες ούτως ή άλλως να δίνονται χρήματα από τον δημόσιο κορβανά για να στηριχθούν οι …κάλτσες του Βαμβακούλα και άλλες ευγενείς θέσεις εργασίας τύπου παράγκας. Όταν μάλιστα η δράση των ΠΑΕ μόνο στην υποδομή του Ελληνικού αθλητισμού δε συμβάλλει αφού η εξαίρεση του Μουλαχασάνοβιτς έχει γίνει συντριπτική πλειοψηφία και οι -οπουλοι ή οι -ιδηδες αποτελούν τη μύγα στο “κοινοτικό” γάλα.
Αφού λοιπόν οι χορηγίες των ΔΕΚΟ και συναφών κέντρων υφίστανται, πρέπει απαρέγκλιτα να θεσμοθετηθεί η υποχρεωτική χορηγία ΠΑΕ ή συλλόγων της περιφέρειας με προδιαγραφέν κονδύλι όπου ιδιαίτερη βαρύτητα θα δίνεται στις παραμεθόριες περιοχές.
Δεν μπορεί ένα κράτος να προσπαθεί με απανωτά νομοσχέδια να ενισχύσει την επιχειρηματικότητα της παραμεθορίου και οι διάφοροι διοικητές να κάνουν δημόσιες σχέσεις με λεφτά του Ελληνικού λαού.
Οφείλουμε λοιπόν όλοι να δώσουμε συγχαρητήρια στα ΕΛΤΑ για τη χορηγία στον Πανθρακικό αλλά να απαιτήσουμε ανάλογες ενέργειες που θα διασφαλίσουν την δημιουργία υποδομής φυτωρίων νέων αθλητών, που οπωσδήποτε δεν θα γίνει στην πλατεία Κυψέλης, αλλά στις αλάνες της Θράκης, της Ηπείρου και όπου αλλού. Με μια ανάλογη διαβάθμιση και υποχρέωση των αποδεκτών να απασχολούν και να αναδεικνύουν ταλέντα από την τοπική κοινωνία. Ένας απλός αλγόριθμος χρειάζεται. Για να μη στηριζόμαστε στο φιλότιμο του κάθε διοικητή που είναι είδος εν… ανεπαρκεία.
Διαβάστε και το άρθρο του Ταχάλια για το θέμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ