ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΛΟΜΒΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΖΟΜΑΓΚΩΝ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το συνηθισμένο Ελληνικό σκηνικό. Η Ελλάδα της ανευθυνότητας, της αρπαχτής, της καλοπέρασης, της πρέζας. Όπως στη Ζαχάρω που οι νοματαίοι έπιναν το φραπέ τους και βλαστήμαγαν το “κακό κράτος” στα καφενεία ενώ κάποιοι “ξένοι” έπαιζαν τη ζωή τους κορώνα – γράμματα απέναντι στις φλόγες.

Οι ίδιοι κάτοικοι που άφηναν Τρομπούκηδες να αλωνίζουν ανενόχλητοι γιατί είχε κονόμα “για όλους”.
2140
2142Χθες το βράδυ, και ενώ η φωτιά μαινόταν, οι κάτοικοι του Γραμματικού ήταν συγκεντρωμένοι στην πλατεία του χωριού και διασκέδαζαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον Ματθαίο Γιαννούλη. Απίστευτο και όμως ελληνικό. (Τρωκτικό).Μια Ελλάδα απονευρωμένων αστών που περιμένουν τα εναέρια μέσα για να τους σώσουν, όταν δεν περιμένουν τον Γκοντό που ποτέ δεν έρχεται.
Μια Ελλάδα με εκατόμβη νεκρών που όμως κανείς δεν αναζήτησε τους ενόχους. Φανταστείτε, μιλάμε για ΕΚΑΤΟΜΒΗ δολοφονηθέντων, αλλά η αστυνομία ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΚΕΛΛΟ σε εκρεμότητα για αυτό το έγκλημα.
Οι τοπικοί άρχοντες ροκανίζουν τις επιδοτήσεις, κάποιοι συγγενείς αγωνίζονται απελπισμένα για να βρουν τους δολοφόνους των οικείων τους, σπάζοντας τα μούτρα τους σε διαπλεκόμενους ανακριτές και γραφικές περσόνες του δημοσίου.
Δουλέμποροι κατασκευαστές “κολόμβοι” που εξυπηρετούσαν γιούς μινίστρων και έπαιρναν τις δουλειές με το τσουβάλι.
Δήμαρχοι “κολόμβοι” που συμμετείχαν και αυτοί στα τριγωνάκια καίγοντας ζωντανά γυναικόπαιδα για να “τελειώνουν” τις δουλειές τα φιλαράκια τους.
Αυτοί είμαστε, αυτοί μας πρέπουν. Λίγοι είναι οι ζωντανοί, λίγοι ήταν πάντοτε. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ. ΜΗ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΗΨΗ.
ΟΠΩΣ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. ΤΑ ΑΘΑΝΑΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ. Λιγοι ζωντανοί μα αθάνατοι. Πολλοί οι ζωντανοί – νεκροί, καθημερινά σε έναν σιχαμένο θάνατο.
.gr είμαστε “παλικάρια”, κοπιάστε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ