Αν αυτή είναι η εικόνα μιας κυβέρνησης…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8f0574e8954a836f13725fdaf56a1eacΜην αναρωτιέστε για τα χάλια αυτού του τόπου. Κυρίως μην περιμένετε βελτίωση με τέτοιες βλακώδεις συμπεριφορές.
Γίναμε και εμείς αποδέκτες ενός ομαδικού μηνύματος (σπαμ) από κάποιο νέο ιστολόγιο αλλά δεν δώσαμε σημασία. Όταν όμως έγινε μύλος το θέμα με ομαδικές απαντήσεις και διαμαρτυρίες, γίναμε μάρτυρες ενός μνημείου ασχετοσύνης και αποξένωσης των πολιτικών προσώπων από τη λογική του διαδικτύου και μια πρωτοφανή απόπειρα εκμετάλλευσης της ελευθερίας των blogs για μικροκομματικά και μάλιστα εσωκομματικά συμφέροντα και κόντρες.
Όταν κύριε Πρωθυπουργέ επικρατεί αυτό το χάλι στην κοινοβουλευτική σας ομάδα δεν υπάρχει λόγος για τον πολίτη να περιμένει τίποτε άλλο από αυτή την κυβέρνηση. Καραβέλλες θα φεύγουν, Σημίτηδες θα παρουσιάζονται ως Μεσσίες, ταμεία θα συνεχίσουν να καταληστεύονται και τα δάση να καίγονται. Είναι δυνατόν βουλευτές να μαζεύουν ψήφους με αυτούς τους τρόπους;
Το μόνο ελπιδοφόρο είναι ότι αυτές οι συμπεριφορές γίνονται άμεσα αντιληπτές από τους χρήστες του διαδικτύου και ιδιαίτερα τους ιστολόγους. Ας το έχουν υπ’ όψιν τους οι επίδοξοι βουλευτές – bloggers για να κρατηθούν μακρυά από το μέσον. Εδώ η ασχετοσύνη τους τους γελοιοποιεί και βέβαια δείχνει το επίπεδο της Δημοκρατίας μας.
Διαβάστε σχετικά: Ο Κεδίκογλου “Σούπερμαν”
Ο Κεδίκογλου τσαντισμένος επειδή ο Μαρκόπουλος είναι υπουργός
Σε περίπτωση που οι σύνδεσμοι “εξαφανιστούν” δείτε τα ολόκληρα:

Γενναιόδωρος ο Μαρκογιαννάκης με το Μαρκόπουλο!!! (σσΟ: Διαβάστε ασυναρτησίες σε αυτή την ανάρτηση και την επόμενη… πραγματικά απίστευτο. Εμβρυακή προπαγάνδα! Τα ελικόπτερα που φέρνει ο Κεδίκογλου είναι καλά, του Μαρκόπουλου είναι βισματικά!)

markogiannakis 1
Ο τοπικός αλλά και κραταιός Υπουργός κ. Μαρκόπουλος τα έδωσε όλα …τις ημέρες που η φωτιά κατέκαιγε την Εύβοια. Όπως σήμερα αναφέρει η espresso σε σχετικό της δημοσίευμα ο κ. Υπουργός βρίσκονταν σε συνεχή επαφή με τον κ. Μαρκογιαννάκη και ό, τι του ζητούσε το έκανε! Αποτέλεσμα; Να έρθουν την μια ημέρα για βοήθεια στην μάχη της κ4B0171B2A3F3EB548FA0D37AE90B7E72ατάσβεσης ένα ελικόπτερο όπου συνέδραμε στη προσπάθεια για 3 ώρες και την άλλη ημέρα ένα αεροσκάφος και 3 ελικόπτερα για 1 ολόκληρη ώρα! Αυτό θα πεί λοιπόν να καίγεται η εκλογική σου Περιφέρεια και να τα έχεις όλα!!! Αλήθεια κ. Μαρκόπουλε και κ. Υπουργέ Τουρισμού εν μέσω θέρους και με την τουριστική κίνηση στο αποκορύφωμα της θεωρείται επιτυχία να καίγεται ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός της χώρας που τυγχάνει να είναι και εκλογική σας περιφέρεια και να διαρρέετε στο τύπο ότι συντονίζατε την κατάσβεση με 4 αεροσκάφη; Η επιρροή σας δηλαδή στην κυβέρνηση και στον αρμόδιο Υφυπουργό ήταν 4 αεροσκάφη για 3ης μέρες επικίνδυνης πυρκαγιάς που κατέστρεψε χιλιάδες στρέμματα δασικής και χορτολιβαδικής έκτασης;

Ένας βουλευτής πρότυπο!! Ρίχτηκε στη μάχη της κατάσβεσης και απαίτησε την αποστολή εναέριων δυνάμεων

8f0574e8954a836f13725fdaf56a1eacΠεριόδευε σήμερα στην εκλογική του περιφέρεια ο Σίμος Κεδίκογλου με σκοπό να ευχαριστήσει τους άνδρες της Πυροσβεστικής που με αυτοθυσία ρίχτηκαν στο μέτωπο της φωτιάς για να σώσoυν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό! Ο Βουλευτής έψαξε για να ευχαριστήσει έναν – έναν τους πυροσβέστες ενώ προηγουμένως απέστειλε δημόσια τις ευχαριστίες αλλά και τους εθελοντές με δελτίο τύπου που διένειμε στο τοπικό τύπο της περιοχής! βουλευτής Σ.Κεδίκογλου μαζί με τον Περιφερειάρχη, τον Δήμαρχο και τον Νομάρχη συμμετείχαν στο συντονισμό της επιχείρησης κατάσβεσης των πύρινων μετώπων.
Στη διάρκεια της πυρκαγιάς ο βουλευτής Εύβοιας, Σίμος Κεδίκογλου μετέβη στον οικισμό Μπούρος και το Δημοτικό Διαμέρισμα Πλατανυστό, όπου διαπίστωσε το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε η φωτιά, η οποία συνεχίζεται για τρίτη ημέρα με κατεύθυνση το Μετόχι και τον Αετό.
Αλλεπάλληλες εκκλήσεις του βουλευτή στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής είχαν ως αποτέλεσμα την αποστολή εναέριων μέσων (ένα ελικόπτερο Δίας την Κυριακή και δύο αεροσκάφη με ένα ελικόπτερο τη Δευτέρα).

«Επιβάλλει» λύσεις για την Εύβοια με την δυναμική που διαθέτει …και συνειδητά επιλέγει να μην έχει συμμετοχή στις κοκκορομαχίες!

KEDIKOGLOU SIMOS
Αποτελεσματικός και άμεσος ο Βουλευτής Σίμος Κεδίκογλου αξιοποιώντας τις καλές σχέσεις που διαθέτει με κυβερνητικά στελέχη δεσμεύει πολιτικές αποφάσεις για την αντιμετώπιση βασικών αναπτυξιακών θεμάτων της εκλογικής του περιφέρειας, (με τρόπο που κάποιοι θα μπορούσαν να το αντιληφθούν ως και καπέλωμα στο πρόσωπο του δυνατού τοπικού Υπουργού).
Μάλιστα δεν περιορίστηκε στην άγονη αντιπαράθεση με τον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης αλλά αντιθέτως με εξωστρεφή και δυναμική πολιτική δράση επιβάλει την προσοχή και την στήριξη της κρατικής μηχανής για ζωτικής σημασίας έργα και δράσεις της Περιφέρειας του . Πρόσφατα στην κατεύθυνση αυτή επισκέφτηκε τον Υφυπουργό τον υφυπουργό Εσωτερικών κ. Αθ. Νάκο εξασφαλίζοντας την οικονομική ενίσχυση δήμων της Εύβοιας. Συγκεκριμένα, υπογραμμίζοντας στον Υφυπουργό (που θέλουν σύμμαχο όλοι οι Δήμοι της χώρας) για μία ακόμα φορά τη σοβαρότητα του προβλήματος της λειψυδρίας στο νομό και την ανάγκη να ληφθούν μέτρα για την έγκαιρη αντιμετώπισή του εξασφάλισε πιστώσεις για την κάλυψη έκτακτων αναγκών ύψους 300.000 ευρώ!
Το θέμα όπως καταβαίνετε δεν είναι η συγκυριακή πολιτική εξουσία που θα διαθέτει κάποιος αλλά η συστηματική και αποτελεσματική δραστηριοποίηση των πολιτικών στελεχών πρώτα απ όλα για τους πολίτες που τους εμπιστεύονται αλλά και σε δεύτερη θέση για την παράταξη που τους ανέδειξε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ