Ο ευσεβής πόθος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-2009-MEGA-ΕΙΔΗΣΕΙΣ.jpgΗ κυβερνητική ενότητα είναι μια παγίδα. Εμείς οι τοκογλύφοι δεν έχουμε με κόμματα παρτίδα!
Κορυφαία σύνθεση από το http://dentnews.net
(Γιατρέ μας έλειψες!!)
Απεικονίζει με τον καλύτερο τρόπο τους ευσεβείς πόθους των τοκογλύφων που συνεχίζουν να θησαυρίζουν με το κλίμα αποσταθεροποίησης που επικρατεί τους τελευταίους 12 μήνες.
Είπαμε ακόμα και να μην υπάρχει Siemens, να μην υπάρχουν απ’ ευθείας αναθέσεις, ακόμη και οι εθνικοί κατασκευαστές να μένουν απλήρωτοι και οι δουλέμποροι φυλακή, αυτοί πάντα έχουν τον τρόπο να θησαυρίζουν.
Το κόστος δανεισμού που έκανε ακόμα και το Bloomberg να χαρακτηρίσει τις αποδόσεις των Ελληνικών ομολόγων ως too lucrative (!) μετά το θέατρο του Δεκεμβρίου έχει σχέδιο και συνέπεια. Η πολιτική αστάθεια είναι το ψωμοτύρι των διεθνών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων για να απογειώνουν το κόστος δανεισμού μιας χώρας. Να μην κοιμόμαστε όμως. Κάποιοι θησαυρίζουν παίρνοντας προμήθεια από τις συνάψεις αυτών των περιβόητων δανείων. Κάποιοι θέλουν αχταρμά για να μην έχουν στιβαρές αντιδράσεις απέναντι τους. Να θυμήσουμε τα κατορθώματα της συγκυβέρνησης για Μίζενς κλπ; Άσε μας πρόλαβε ο Περικλής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ