Με αυτές τις ανακοινώσεις θα πάτε στη ΔΕΘ κύριε πρωθυπουργέ;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  
DOXEIO73119423zo1Ο κύριος Αντώναρος μίλησε για το εύφλεκτο των πεύκων. Οι διασκεδαστικοί τοπικοί άρχοντες εξεγείρονται εναντίον του δασαρχείου που δεν τους αφήνει να ανοίξουν “αντιπυρικές ζώνες”. Κατά μία έννοια έχουν δίκιο. Αν τους άφηναν δεν θα είχε μείνει πεύκο ούτε για δείγμα οπότε οι πυρκαγιές θα ήταν παρελθόν (για τη γελοιότητα δημάρχων και κοινοταρχών έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν).
Τώρα έχουμε και νέο “νούμερο” στο τσίρκο συγκάλυψης των εμπρησμών: τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, κατά την οποία, ύποπτα για την πυρκαγιά στο Σέσι Γραμματικού, που έκαψε σπίτια και αποτέφρωσε χιλιάδες στρέμματα δασικής έκτασης στη Βορειοανατολική Αττική είναι δύο αδέλφια (αγρότες) που πήγαν με ένα μπουκάλι οινόπνευμα να κάψουν σφηκοφωλιές!
gazakiaΔηλαδή η εν λόγω διεύθυνση δεν άκουσε τις ΕΠΩΝΥΜΕΣ μαρτυρίες για την έκρηξη μετά την εκδήλωση της πρώτης εστίας που ήταν και η αφορμή για το ολοκαύτωμα, τον εμπρηστικό μηχανισμό που δεν έσκασε, τον μηχανισμό που έσκασε στον Διόνυσο, το μηχανισμό με φιάλες προπανίου (!) που δεν έσκασαν και τόσα άλλα. Για τις αιτίες των δεκάδων εστιών που ξεπηδούσαν σε άσχετα μέρη κατά τη διάρκεια της νύχτας ήταν προφανώς οι “φλεγόμενες σφήκες” που έγραφαν χιλιόμετρα νυχτερινής πτήσης. Τα αυτοκίνητα και τα δίκυκλα που θεάθησαν να προκαλούν εστίες είναι επίσης οφθαλμαπάτη.
Όπως και για το ολοκαύτωμα στην Ηλεία, υπεύθυνη ήταν η Γιαγιά που κατάφερε να δημιουργήσει: Τρεις αιτίες συγχρόνως στο βαρθολομιό για αντιπερισπασμό και πολλαπλές εστίες στα νότια όπου έγινε και το έγκλημα.
Εντέλει όλοι είναι διακτινιζόμενοι σ’ αυτή τη χώρα εκτός από τους πραγματικούς διακτινιζόμενους με εμπειρία και περγαμηνές στο αντικείμενο. Γιαγιάδες, σφήκες κλπ.
Εάν συνεχίσετε να συντηρείτε αυτό το κράτος κύριε Πρωθυπουργέ σας βλέπουμε σύντομα να διακτινίζεστε και εσείς.
(στις φωτό, νέες μέθοδοι ανάματος μαγκαλίου και αντιμετώπισης των βλαβερών εντόμων).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ