Διευρύνεται η ρήξη του υποκινούμενου παρακράτους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το έγγραφο βόμβα που φέρνει στη δημοσιότητα η Zougla είναι απλώς μια πράξη του υπογείου πολέμου που έχει ξεσπάσει (όχι μόνο στην Ελλάδα) μεταξύ των δύο περίφημων συνεταίρων που ροκάνιζαν τις οικονομίες των κρατών αλλά πραγματικά ασέλγησαν πάνω στην Ελληνική οικονομία.state-department-asdgkjas
Έχοντας στη διάθεση τους όλον τον παρακρατικό μηχανισμό από το 1996 και μετά φρόντιζαν να υπάρχει η απαιτούμενη “αφορμή” και πίεση για αντιλαϊκά μέτρα αλλά και τυχόν “ήρωες” που θα μπορούσαν να σταθούν εμπόδιο στη στρατηγική τους.
Όπως έχουμε τονίσει εάν δεν υπήρχε η ρήξη μεταξύ Siemens – Saic (διαβάστε το και ανάποδα) ίσως να μη μαθαίναμε ποτέ τη μεθοδολογία με την οποία το Γερμανικό κεφάλαιο διείσδυσε στην Ελλάδα, δημιούργησε πολιτικούς, ήλεγξε κυβερνήσεις και κόμματα διαλύοντας πραγματικά την Ελληνική οικονομία και υποδουλώνοντας τις ελπίδες του λαού για ένα καλύτερο αύριο.
Η σύγκρουση των πρώην συνεταίρων είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν “αδέσποτα” κάποια ντόπια και ξένα τσιράκια που η Αμερικανική πλευρά γνωρίζει πολύ καλά και πιστεύει πως συνεχίζουν να εργάζονται για την άλλη πλευρά. Δεν παύουν όμως να είναι γνώστες του συνεταιρισμού που σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να αποκαλυφθεί ο ρόλος τους λ.χ. στην Ελληνική κοινή γνώμη. Γι’ αυτό και δεν ενημερώνονται οι Ελληνικές αρχές. Το θέμα θα λυθεί εσωτερικά.
Διαβάστε και το ρεπορτάζ της Ζούγκλας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ