Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023

ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει: ο Ρεαλιστής
Οραματιζόμαστε, ανεξάρτητα από οποιοδήποτε εκλογικό αποτέλεσμα, μια συναινετική, δυναμική, ρεαλιστική και αποτελεσματικότατη Κυβέρνηση, με την εξής σύνθεση:
Πρόεδρος Βουλής = Κ.Σημίτης
Πρωθυπουργός = Κων/νος Μητσοτάκης
Υπ.Εσωτερικών = Μιχ.Χρυσοχοίδης
Υπ.Εξωτερικών – Ντόρα Μπακογιάννη
Εθν.Οικονομίας = Σπύρος Λάτσης
ΥΠΕΧΩΔΕ – Γεώργιος Μπόμπολας
Ανάπτυξης = Σωκράτης Κόκκαλης
Πολιτισμού = Χρ.Λαμπράκης
Ναυτιλίας – Θ.Βαρδινογιάννης
Επικρατείας = Γ.Αλαφούζος
Δημ.Τάξεως = Γ.Καρατζαφέρης
Μεταφορών = Α.Βγενόπουλος
Μακεδονίας-Θράκης = Μιχ.Τρεμόπουλος
Παιδείας = Γρ.Βαλιανάτος
Δικαιοσύνης = Αλ.Κούγιας
Υγείας = Μαρ.Δαμανάκη
Γεωργίας = Αλ.Τσίπρας
Εμπορίου = Αφοί Μαρινόπουλοι
Εκπρ.Τύπου = Μ.Τριανταφυλλόπουλος
================================================
Τα κριτήρια επιλογής, είναι απλά.
Μηδέν μίζες, μικρότερη σπατάλη χρόνου, ομοιογένεια προσώπων και άμεση συνεννόηση των μεγάλων προστατών μας, δεδομένου ότι θα κυβερνούν οι ίδιοι, όπως και ο Μπερλουσκόνι, χωρίς μεσολάβηση, όπως γίνεται χρόνια τώρα, κάποιων Υπουργών-Εκπροσώπων τους.

Το αποτέλεσμα θα είναι μεγαλειώδες:

1.- Τα οικονομικά μας θα βελτιωθούν, αφού κάτι θα περισσεύει από τα κέρδη των προστατών μας και για την ανακούφιση των χαμηλόμισθων.. Θα απαλλαγούμε επίσης από απεργίες, ευθύνες, διεκδικήσεις, απόψεις και άλλα τέτοια ελαττώματα, αφού , χωρίς να κουραζόμαστε εμείς, κάποιοι άλλοι θα σκέπτονται και θα αποφασίζουν για μας, πριν από μας. Όπως ακριβώς γίνεται στο Κουβέιτ και τη Σαουδική Αραβία.
2.- Απαλασσόμενοι από το «χόμπυ» του αντιαμερικανισμού μας, (όπως πολύ σωστά το είπε ο πρώην Δημ.Τάξεως και μελλοντικός Εσωτερικών), ελπίζουμε να γλυτώσουμε και από τις φοβερές πυρκαγιές όπως έγραψε και το ΒΗΜΑ της 29.6.07, στην πρώτη σελίδα του.
3.- Θα δώσουμε κάτι στα Σκόπια, θα δώσουμε κάτι και στην Τουρκία και θα εξασφαλίσουμε την ησυχία μας με τους γείτονές μας.
4.- Θα εγκριθεί το νέο σχέδιο Ανάν και θα ησυχάσουμε και με τα βάσανα της Κύπρου, αφού θα γίνει πλέον ένα τέλειο, αβύθιστο, αεροπλανοφόρο.
5.- Θα συμφιλιωθούμε και με τους μετανάστες και όλοι μαζί, σαν μια μεγάλη, πολυπολιτισμική, οικογένεια, θα ζήσουμε αγκαλιασμένοι, ο ένας πάνω στον άλλο..

Ο Θεός βοηθός..!!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ