Κύκλος εμφανίσεων (και εξαφανίσεων) σήμερα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

gap-kk-free blogsΑρχίζει το γαϊτανάκι των παραθύρων αλλά και των …εκπαραθυρομένων στα κανάλια που φαίνεται αγχωτικό για δύο λόγους: Το βραχύ της προεκλογικής περιόδου και η ανασφάλεια πολλών υποψηφίων για τις αποφάσεις των αρχηγών. Πάμε λοιπόν για τις πρώτες εντυπώσεις.
Άννα Διαμαντοπούλου: Πραγματικά δεν καταλάβαμε τι επεδίωκε με την εμφάνιση της (το είδαμε σε προηγούμενο ποστ). Το θέμα της “διαφάνειας” στο διαδίκτυο μας εξόργισε και θα πρέπει να σημάνει η τον παραγκωνισμό της ή την αποκάλυψη μιας μεγάλης προεκλογικής απάτης.
Μιχάλης Χρυσοχοϊδης: Ο άνθρωπος είναι ανεξέλεγκτος. Περιφέρεται απλώς για να κερδίζει δημοσιότητα, ενώ γνωρίζει ότι είναι στη μαύρη λίστα του ΓΑΠ. Αν περιληφθεί στα ψηφοδέλτια θα είναι λόγω της υπερπροβολής.
Κώστας Γείτονας: Ο μόνος που αγωνίζεται αθόρυβα (μπορεί να φταίνε και οι αποκαλύψεις). Το πολιτικό του γραφείο δίνει μάχη υπέρ του κόμματος αλλά υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι ο ΓΑΠ θα τον κάνει …λεμονόκουπα!
Πέτρος Ευθυμίου: Παραμένει συμπαθής και καταρτισμένος, αλλά είχε την ατυχία να πέσει πάνω στον Βουλγαράκη (βλ. παρακάτω). Είναι όμως από τα πλέον αξιόλογα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Χατζηδάκης: Ο άνθρωπος είναι συμπαθέστατος αλλά δεν κάνει για αντιπαράθεση. Πιό πολύ ώρα του έτρωγε να εξηγήσει τους δείκτες που ανέφερε παρά να στηρίξει τη θέση του. Είχε βέβαια και τον παντελώς αδιάβαστο Χρυσοχοΐδη απέναντι, που αντί να τον ρωτήσει τι έκανε με τον αγωγό, του έλεγε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ανακαλύψει φλέβα ουρανίου στην Ομόνοια και θα πλουτίσουμε όλοι…
Βουλγαράκης: Έχουμε πει τη θέση μας και δεν έχει να κάνει με το κόμμα που ανήκει. Η φυγη του απ’ την κυβέρνηση ήταν και η αρχή της πτώσης Καραμανλή. Παρά την παρουσία του Ευθυμίου πήγε πολύ καλά (περίεργη ψυχραιμία είχε όμως… ξέρει κάτι;). Αν πάντως ο Καραμανλής έχει ρίξει πετσέτα δεν θα τον βάλει στα ψηφοδέλτια και αυτό το υπογράφουμε. Αλλιώς αν όντως θέλει να κυνηγήσει μικρή διαφορά οι ψήφοι του Βουλγαράκη στην Α’ Αθηνών είναι απαραίτητοι. Το ξέρει και άλλος βλέπετε…
Δούκας: Κρεσέντο εμφανίσεων, δεν τα πάει όμως άσχημα. Είναι αγχωμένος (σ’ αντίθεση με τον προηγούμενο) πράγμα που δείχνει ότι δεν το πολυπιστεύει το έργο. Οι ελπίδες του αναπτερώθηκαν όταν ο Καραμανλής ανακάλεσε τις δηλώσεις του για Σημίτη όπως είχε κάνει και ο ίδιος σε συνέντευξη του (και τον έβριζαν όλοι).
Α. Ντινόπουλος: Αργύρη, προεκλογικά δεν δείχνεις πόσο αγαπάς και συμφωνείς με τον Άδωνι. Είστε σε αντίθετες παρατάξεις. Ας γινόσουν …Κωνσταντάρας αν έχετε τέτοια ταύτιση.
Αβραμόπουλος: Αν ο ιός είχε αυτιά θα τον έπειθε σίγουρα να …αυτοκτονήσει και ν’ αφήσει τους Έλληνες ήσυχους. Δυστυχώς δεν έχει. Άρα υπουργέ πες και κανένα επιχείρημα όταν σε χτυπάνε σαν το χταπόδι οι …βάρβαροι!
Σαμαράς: Μακράν η πιό αντρίκια και ξεκάθαρη δήλωση σε αντίθεση με κάτι άλλους που προσπαθούσαν να κρύψουν την αντίθεση τους για τις εκλογές με φληναφήματα.
Αύριο οι υπόλοιποι και τα άλλα κόμματα. ( η φωτό από τον Θεό τον Άρη)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ