Αυτοκτονεί η ΝΔ με πνιγμό στο Ποτάμι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 img 4340 Ο Πρόεδρος της ΝΔ έχει βάλει στόχο να αυτοκτονήσει τη ΝΔ;Χωρίς να έχει να λάβει έγκριση από τα όργανα του κόμματος (Πολιτική Επιτροπή και Κοινοβουλευτική Ομάδα) προχωρά σε ολέθρια στρατηγικά ατοπήματα.
Χωρίς καμία εξουσιοδότηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να αποτινάξει τις δικές του πολιτικές ρετσινιές όπως του «σκληρού νεοφιλελεύθερου» κάνοντας δήθεν ανοίγματα σε χώρους που αυτοαποκαλούνται Κέντρο.

Και αναρωτιέται κάποιος: είναι κεντρώος …ο Σημιτικός Θεοδωράκης; είναι κεντρώος… ο ακραίος νεοφιλελεύθερος Σκυλακάκης;
Αλλά ας ξεχάσουμε τα περί ιδεολογίας και ταυτότητας του καθενός και ας εστιάσουμε στα «κέρδη» μίας τέτοιας κίνησης:
Τα ερωτήματα που προκύπτουν λοιπόν, είναι τρία:
1) Πώς είναι δυνατόν το πρώτο κόμμα όπως της ΝΔ, που διεκδικεί να εμπνεύσει και να ξελασπώσει τη χώρα από το βούρκο του ΣΥΡΙΖΑ, να αναζητά δεκανίκια σε φθίνουσες δυνάμεις όπως το απολιτίκ Ποτάμι. Και με ποια ατζέντα; Δεν δείχνει μεγάλη αδυναμία και έλλειψη στόχευσης;
2) Η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ θα δεχθεί μία εκλογική συρρίκνωση για χάρη της απορρόφησης του Ποταμιού;
3) Ποιος συμβούλεψε τον Πρόεδρο της ΝΔ να ζητήσει πολιτική βοήθεια από τον Σταύρο Θεοδωράκη τη στιγμή που έχει ανακοινώσει επίσημο διάλογο με το ΠΑΣΟΚ; Τεράστια γκάφα!
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν αναζητήσει συμμαχίες σε άλλους πολιτικούς χώρους (χωρίς την έγκριση των οργάνων) ας ξεκινήσει με το μόνοιασμα της ίδιας της πάλαι ποτέ μεγάλης ΝΔ, γιατί τα μηνύματα που στέλνει είναι αυτά του διχασμού. Ας διαμορφώσει κάποιο κυβερνητικό πρόγραμμα έστω και δια χειρός του επικεφαλής στελέχους του ΠΑΣΟΚ Θανάση Κοντογεώργη, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί καμία πρόταση από τη νέα ηγεσία της Συγγρού.
Η μεγάλη ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή, δεν έχει ανάγκη το Ποτάμι.
Το κόμμα του Μητσοτάκη ίσως.
«Ο Κεντροδεξιός»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ