ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

spanakisΑπίστευτες αθλιότητες καταγγέλουν υποψήφιοι πρόεδροι ΝΟΔΕ στις εσωκομματικές εκλογές που γίνονται σήμερα σε όλη την Ελλάδα! Οι Σπανάκηδες και οι Ρεπανάκηδες Πραιτωριανοί του Κυριάκου Μητσοτάκη, βλέποντας ότι χάνουν σχεδόν όλες της ΝΟΔΕ σε όλη την Ελλάδα, άρχισαν τις ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ μεθόδους της διαγραφής εγγεγραμένων μελών στις καταστάσεις του κόμματος επειδή δεν ανήκουν στο περιβάλλον του προέδρου!!!
Διαβάστε τις καταγγελίες στα Τρίκαλα και την απάντηση :
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ν.Δ., (Κ.Ε.Φ.Ε.).
 
 
 
 
Κοινοποίηση: 

  1. Γραφείο Προέδρου Ν.Δ., κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.
  2. Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής, κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο
  3. Γραμματέα Οργανωτικού Ν.Δ., κ. Βασίλειο – Πέτρο Σπανάκη

 
 
 
ΕΝΣΤΑΣΗ
 
Του Υποψηφίου Προέδρου της ΝΟΔΕ Τρικάλων Μουζακιάρη Νικολάου του Χρήστου
 
……./////……
 
Ενόψει των αυριανών (17/04/2016) εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη Προέδρων Νομαρχιακών Οργανώσεων (ΝΟΔΕ) και κατόπιν ενημέρωσης μου για εγκύκλιο του Κόμματος, αποκλείονται από την ανωτέρω εκλογική διαδικασία τα μέλη του τριμελούς συμβουλίου της τοπικής οργάνωσης της ΟΝΝΕΔ από τον Νομό Τρικάλων.
Η ως άνω εξέλιξη, αν υλοποιηθεί έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το καταστατικό της Ν.Δ. και τη γενική εγκύκλιο διεξαγωγής εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη αιρετών οργάνων.
Κατόπιν τούτου αιτούμαι την επικαιροποίηση των εκλογικών καταλόγων με τους νόμιμα εκλεγμένους εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ όπως σαφώς το καταστατικό της Ν.Δ. και της ΟΝΝΕΔ ορίζουν, άλλως επιφυλάσσομαι για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος μου.
 
 
 
Τρίκαλα, 16/04/2016
 
Ο Ενιστάμενος
Νικόλαος Μουζακιάρης
Πρόεδρος ΝΟΔΕ
Προς τον
Βασίλης Γεωργιάδης
Πρόεδρο ΟΝΝΕΔ Βασίλη Γεωργιάδη και τον
Υποψήφιο Πρόεδρο Ν.Ο. Τρικάλων Μουζακιάρη Νικόλαο
Αθήνα 16 Απριλίου 2016
Ώρα 21:55
Σε απάντηση των ενστάσεων σας, τις οποίες υποβάλατε προς την ΚΕΦΕ, έχω να σας γνωρίσω ότι μετά τη παραλαβή τους ζήτησα από τον γραμματέα οργανωτικού κο Σπανάκη Βασίλειο να μου απαντήσει στο ερώτημα «εάν πράγματι τα προαναφερόμενα τριμελή έχουν αποκλειστεί, κατά παράβαση του καταστατικού, του κανονισμού περιφερειακής οργάνωση και της βασικής εγκυκλίου για τη διενέργεια εσωκομματικών εκλογών όσο και τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια, εάν πράγματι αυτό έχει συμβεί».
Μέχρι την 01:30 δεν έλαβα καμία τεκμηριωμένη απάντηση στο ερώτημα μου εάν και γιατί δεν περιελήφθησαν τα τριμελή συμβούλια της ΟΝΝΕΔ στους νόμους Καρδίτσας, Τρικάλων και Λάρισας για την σημερινή διαδικασία εκλογής προέδρων των ΝΟ.
Οι διατάξεις του καταστατικού, του κανονισμού περιφερειακής οργάνωσης και της βασικής εγκυκλίου για τη διενέργεια εσωκομματικών εκλογών περί συμμετοχής των τριμελών συμβουλίων της ΟΝΝΕΔ είναι σαφής και περιοριστική.
Ως πρόεδρος της ΚΕΦΕ συμπεραίνω ότι ουδείς σοβαρός λόγος δικαιολογεί αυτήν την εξαίρεση. Τυχών μη συμμετοχή των εν λόγω εκπροσώπων στο εκλεκτορικό σώμα θα δημιουργούσε κατά την άποψη μου σοβαρά προβλήματα νομότυπης εκλογής των αντίστοιχων προέδρων στις παραπάνω Ν.Ο.
Πρόεδρος Κ.ΕΦ.Ε.
Φίλιππος Ν. Ταυρής
Μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας
Κοινοποίηση:
Πρόεδρο Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη
Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής, Ανδρέα Παπαμιμίκο
Γραμματέα Οργανωτικού Σπανάκη Βασίλειο-Πέτρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ