Οι βαρώνοι "θυμήθηκαν" τους κατασκόπους του ΚΚΕ. Γιατί δεν βάζουν υποψηφιότητα οι ίδιοι να τελειώνουμε;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

zaxariadisbima
Κουβέντα από τους καλοταϊσμένους της Στάζι όπως λέει το τέλος του άρθρου. Τώρα που η αυτοδυναμία του ΓΑΠ είναι πρώτος στόχος των βαρώνων, θα δείτε που μπορεί να φτάσει η αηδιαστική προπαγάνδα. Μετά την εξαφάνιση των Πρασίνων, τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ σειρά παίρνει και το ΚΚΕ. Με το ζόρι δηλαδή “αυτοδύναμος”.
Ρε Λαμπρακομπομπολοκοντομηνάδες γιατί δεν βάζετε απ’ εθείας υποψηφιότητα να γλιτώσουμε την αηδία;; Το άρθρο και τα σχόλια από το antinews:
Εξήντα χρόνια μετά την λήξη του εμφυλίου – και προφανώς ενόψει των εκλογών που η αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ απειλείται από τα αριστερά – το ΒΗΜΑ ανακάλυψε – με την βοήθεια ερευνητικού προγράμματος του αμερικανικού πανεπιστημίου Γέιλ – έγγραφα στο Εθνικό Αρχείο Πράγας τα οποία αποδεικνύουν κατ΄ αυτό ότι στα χρόνια εκείνα (1949-1951) λειτουργούσε «σχολή πρακτόρων» (!!!) του ΚΚΕ στην Τσεχοσλοβακία.
Έτσι παρουσιάζει την αντίσταση ενός μεγάλου τμήματος του ελληνικού λαού στον βρετανικό και αμερικανικό ιμπεριαλισμό ως «κατασκοπική δράση» και επιβεβαιώνει την προπαγάνδα της ΚΥΠ για τους «κατασκόπους κομμουνιστές» λέγοντας το εξής καταπληκτικό: «Η δράση αυτή, όπως πλέον αποκαλύπτουν τα αρχεία, κάθε άλλο παρά «κατασκευή της ΚΥΠ» υπήρξε, όπως θέλησε να την παρουσιάσει η προπαγάνδα του ΚΚΕ» (!!!)
Διαβάζοντας βεβαίως κανείς τις επιστολές των τότε ηγετικών στελεχών του ΚΚΕ Γιάννη Ιωαννίδη και Πέτρου Ρούσου προς την ηγεσία του ΚΚ Τσεχοσλοβακίας  διαπιστώνει ότι ζητούσαν βοήθεια για παράνομη δουλειά – θεμιτή και αναγκαία στις συνθήκες εκείνες.
« Χρειαζόμαστε τη βοήθειά Σας για τη λειτουργία σεμιναρίου για 40-50 συντρόφους που θα ειδικευτούν στην παράνομη τεχνική δουλειά,δηλαδή στην πρακτορειακή εξειδίκευσή τους σε ό,τι αφορά ασυρμάτους, κωδικοποίηση, φωτογραφήσεις, έκδοση ταυτοτήτων, βεβαιώσεων,σφραγίδων κλπ.,καθώς και για την έκδοση παράνομου Τύπου.
Θέλουμε να αποστείλουμε στη χώρα Σας 300 συντρόφους από το στρατό και τη νεολαία προκειμένου να λάβουν στρατιωτική εκπαίδευση στα νέα όπλα:αεροπορία- πτώση με αλεξίπτωτο,άρματα,πυροβολικό, μηχανικό κλπ.
Παρακαλούμε να μας εξασφαλίσετε 100 ασυρμάτους οι οποίοι είναι απαραίτητοι στις αντάρτικες ομάδες και για την επικοινωνία με τη χώρα μας. Χρειαζόμαστε 1.500 άρβυλα,φλογοβόλα και κονσέρβες για 1.500 άτομα για περίοδο έξι μηνών
Διαβάστε το δημοσίευμα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας εδώ: «Κόκκινοι κατάσκοποι Σχολή πρακτόρων διέθετε την περίοδο 1949 -1951 το Κομμουνιστικό Κόμμα ..
Εμείς θα πούμε μόνο ένα. Την εποχή εκείνη υπήρχε πόλεμος και το ΚΚΕ όφειλε να πάρει όλα τα μέτρα που απαιτεί η τέχνη του πολέμου για να επιβιώσει. Το θέμα είναι ότι η ηγεσία του υπήρξε τόσο ανόητη που δεν τα πήρε, με τα γνωστά αποτελέσματα. Η δράση του λοιπόν εκείνα τα χρόνια ήταν πατριωτική και ότι και να πουν σήμερα οι μελετητές των αμερικανικών πανεπιστημίων και οι εγχώριοι θαυμαστές τους δεν το αλλάζει.
Πολλά χρόνια όμως αργότερα ένας πολύ στενός φίλος του διευθυντού του Βήματος κ. Ψυχάρη, αλλά και του κ. Σημίτη και άλλων υπουργών και πρωθυπουργών του ΠΑΣΟΚ πιάστηκε σε κάποια άλλα αρχεία του υπαρκτού σοσιαλισμού να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην αλήστου μνήμης Στάζι σε συνθήκες πλήρους νομιμότητας και κυριαρχίας του ελληνικού κράτους. Αυτό λεγόταν κάπως αλλιώς …«κλεφτάκος και πρακτοράκος» που έλεγε και η 17Ν. Αυτά τα αρχεία γιατί δεν τόλμησε ποτέ να τα δημοσιεύσει το Βήμα;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ