Μετά την αποκάλυψη ότι ο Α. Μπακατσέλος είναι μεγαλομέτοχος της Μαρφιν, μαντέψτε ποιός πηγε να τον συναντήσει…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

imageΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΤΣΑΤΑΝΗ…

Αυτά είναι τα νέα επιχειρηματικά πρότυπα που οραματίζεται ο αρχηγός της ΝΔ;

Μια είδηση που πέρασε στα ψιλά αποτελεί στην πραγματικότητα τη μεγαλύτερη είδηση από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για την παρουσία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Μπακατσέλου δίπλα στον νέο πρόεδρο της Ν.Δ., στο σουαρέ που δόθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στον Ναυτικό Ομιλο, με αφορμή την εναρκτήρια τελετή του συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ. Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που το τελευταίο διάστημα προκάλεσε την οργή τουλάχιστον 110 εργαζομένων στις εφημερίδες «Αγγελιοφόρος» και «Αγγελιοφόρος της Κυριακής», αφού ύστερα από πολύμηνες μεθοδεύσεις κήρυξε πτώχευση στην εκδοτική εταιρία του, αφήνοντας στον δρόμο (αλλά και απλήρωτους) όλους τους εργαζομένους, που είχαν να λαμβάνουν δεδουλευμένα οκτώ μηνών και αποζημιώσεις πολλών ετών!

Είναι ο επιχειρηματίας που αναπτύχθηκε επί εποχής Σημίτη, όταν ξεκίνησε την εκδοτική πορεία του. Διετέλεσε πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, το οποίο κτίστηκε με δημόσιο χρήμα, αποτελώντας τον επιχειρηματικό συνέταιρο δύο εκδοτών που ποτέ δεν είχαν καλές σχέσεις με τον χώρο της Κεντροδεξιάς και της Ν.Δ.: τον Γιώργο Μπόμπολα του Πήγασου και τον Χρήστο Λαμπράκη του ΔΟΛ (στην αρχή) και τον Σταύρο Ψυχάρη (στη συνέχεια).

Κανείς δεν ξεχνά τη συγγενική σχέση του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, με τον οποίο διατηρεί μια προνομιακή σχέση. Βλέπετε, η σύζυγος του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ (η Λίλα Μπακατσέλου) είναι αδελφή του Δημήτρη Μπακατσέλου, που είναι εξάδελφος του Αλέξανδρου Μπακατσέλου.

Στενές σχέσεις

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που τα ζεύγη Μπακατσέλου – Βενιζέλου – Μπακατσέλου έχουν κάνει κοινές διακοπές στη Σκόπελο, όπου ο Δημήτρης Μπακατσέλος διατηρεί εξοχική κατοικία, ή στο κότερο του Αλέξανδρου Μπακατσέλου.

Φυσικά οι γνωρίζοντες τα νεοδημοκρατικά πράγματα της Θεσσαλονίκης δεν εξεπλάγησαν από την παρουσία του «Κυρ Αλέκου» στη βραδινή συνάντηση του Κυριάκου στην πόλη. Ολοι γνωρίζουν την παραδοσιακή σχέση που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια μεταξύ του Αλέξανδρου Μπακατσέλου και της οικογένειας Μητσοτάκη. Την εποχή της παντοδυναμίας του επιτίμου στη Ν.Δ. ο Αλέξανδρος Μπακατσέλος ήταν ο άνθρωπος του Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη. Πότε ως πρόεδρος της Διοικούσας της Ν.Δ. Θεσσαλονίκης και πότε ως πρόεδρος της ΔΕΘ.

Αυτός ο άνθρωπος, που αν και συντηρητικός μεσουράνησε επί ΠΑΣΟΚ και ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει περιορίσει στο ελάχιστο τις δημόσιες και κοινωνικές παρουσίες του φοβούμενος τις αντιδράσεις από τους παλιούς εργαζομένους της εταιρίας του, αποτελεί σήμερα τον προνομιακό συνομιλητή στη Θεσσαλονίκη της νέας ηγεσίας της Ν.Δ.! Είναι πραγματικά απίστευτο!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ