Θεοχάρης: Εντέλει το μάθημα ήθους έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image
Η προϋπηρεσία του Χάρη Θεοχάρη ηταν αυτή που μας έκανε να ειμαστε εξαιρετικά κριτικοί απέναντι του. Η θητεία του σε Lehman Brothers και Aspis, δύο φυτώρια σκανδάλων, δεν ήταν και η καλύτερη ρεκλάμα για έναν πολιτικό. Φυσικά όταν τον είδαμε και στο Ποτάμι, τον απόπατο της πολιτικής σκηνής, ήλθε στο μυαλό μας η παροιμία “όμοιος ομοίω αεί πελάζει”.
Ήλθαν όμως τα γεγονότα και ανέτρεψαν αυτή την εικόνα.
Πρώτα η ενέργεια του να πάει στην βουλή το μεγα σκάνδαλο με τους οφσοράκηδες του τζόγου που αποκάλυψε το Ολυμπία παρά την αντίδραση Θεοδωράκη. Κίνηση που θα δικαιωθεί πολιτικά αφού ήδη το θέμα παίρνει τεράστιες διαστάσεις.
Έπειτα η ευθεία ρήξη με το λιβανιστήρι του Βενιζέλου, τον Θεοδωράκη, που δεν είναι άσχετη με το προγενέστερο θέμα, που χτυπά ευθέως την διαπλοκή.
Τρίτον, η χυδαία και άνανδρη επίθεση Θεοδωράκη αμέσως μετά την παραίτηση του. Το σκυλάκι αυτό το γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, αφού το Ολυμπία δέχθηκε παρόμοια επίθεση από τον Θεοδωράκη, αμέσως μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου που φέρνει πλέον τον Βενιζέλο στο μικροσκόπιο.
Να μην ξεχνάμε επίσης ότι στην άθλια επιθεση κατά Θεοχάρη με τις δηθεν οφσορ, το Ποτάμι σιώπησε ένοχα, ενώ εμείς παρά την κριτική που του έχουμε ασκήσει, βγήκαμε αμέσως να τον υπερασπίσουμε. Διότι απλά το ψέμμα δεν ειναι ανεκτό ουτε εαν στοχοποιεί τον χειρότερο εχθρό μας.
Εν κατακλείδι, η ενέργεια Θεοχάρη είναι μάθημα ήθους. Γεγονός που σύντομα θα γίνει αντιληπτό σε όλους. Και εμείς το ήθος το τιμούμε από όπου και αν προέρχεται, όπως και την ανηθικότητα την αποδοκιμάζουμε ακόμα και αν εκπορεύεται από “συμπαθούντες”. Και αυτό θα γίνει επίσης αντιληπτό πολύ σύντομα. Και με πολύ σκληρό τρόπο γιατί αυτοί που θα προδώσουν το αγώνα για να πάρουν μεροκάματο από λαμόγια, να είναι σίγουροι ότι δεν θα προλάβουν να το χαρούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ