ΤΡΟΜΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗ να μη διαλυθεί το κομμα του οπως το Ποτάμι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

λεβεντηςΓραφει η kalinda
Τρομοκρατημένος ειναι τις τελευταιες ωρες ο Βασιλης Λεβεντης με αφορμή οσα συμβαινουν στο Ποταμι. Μετα την ανεξερτητοποιηση του κ.Θεοχάρη ήδη αλλοι δυο βουλευτες του Ποταμιου αφηνουν να εννοηθεί πως ειναι με το ενα ποδι εκτος κομματος  και ο Βασιλης Λεβεντης φοβαται πως το ιδιο θα συμβει και στην Ενωση Κεντρωων.
Το Ποταμι και η Ενωση Κεντρωων απο την πρωτη μερα μετα τις εκλογες ειναι σε μια ρευστη κατασταση με τους βουλευτες τους να ψαχνουν αλλου πολιτικη στεγη σε πιο ασφαλή λιμανια.
Μεχρι σήμερα η πιθανοτητα για οικουμενική και η πιθανη εισοδος του Ποταμιου στην κυβερνηση (παντα με βαση τους ευσεβεις ποθους των αρχηγών τους) κρατούσε τους βουλευτες στα κομματικά τους μαντρια αλλα τωρα που εχουν καταρρευσει ολες οι πιθανοτητες να μπουν στην κυβερνηση και τα δυο αυτα κομματα εχει αρχισει η αντιστροφη μετρηση για την αυτοδιαλυση τους!
Λεβεντης και Θεοδωράκης εχουν καταλάβει οτι θα εχουν την πολιτική τυχη του Γιωργου Παπανδρεου και στις επομενες εκλογες θα ψαχνουν στις καλπες τη ψήφο τους και αναζητούν σανιδα σωτηριας για να κρατηθουν στη διαπλοκή που ομως δεν εχουν τιποτα πια να της προσφερουν σαν ανταλαγμα για να τους σωσει!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ