Σκληρό Μήνυμα Καμμένου-Leyen στην Τουρκια-Δεν θα το δείτε σε κανένα ΜΜΕ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

screencapture-www-bild-de-politik-ausland-ursula-von-der-leyen-in-der-aegaeis-wegen-fluechtlingsrouten-45450978-bild-html-1461126797523Ακόμη και η BILD που δεν έχει κρύψει τα φιλικά αισθήματα της προς την Τουρκία και τις γνωστές ειρωνείες,πήρε το μήνυμα, αλλά κανένα Ελληνικό ΜΜΕ από αυτά που κάνουν διαφήμιση στην κάθε Τουρκικη παραβίαση δεν το μετέδωσε!
Η επίσκεψη την Γερμανίδας Υπουργού Αμυνας Ursula von der Leyen, δεν ήταν απλή επίσκεψη ρουτίνας, απλά για να βγουν μερικές φωτογραφίες. 
Μέσα απο το Ελληνικό Υπουργείο Αμύνης, οι δυο Υπουργοί έστειλαν σκληρό μήνυμα προς την Τουρκία, ότι πρέπει να εφαρμόσει την συμφωνία και να είναι πιο συνεργάσιμη. Τα ψέμματα τελείωσαν. Ο ίδιος ο υπουργός κατήγγειλε ενώπιον της Γερμανίδος ομολόγου του την προκλητικότητα της Άγκυρας στο Αιγαίο τονίζοντας ότι «Σε όλες τις συμφωνίες υπάρχουν προβλήματα αλλά πρέπει να βλέπεις τα αποτελέσματα.
Υπάρχουν πολλά σοβαρά προβλήματα ακόμα με την Τουρκία, όχι σε σχέση με το μεταναστευτικό, αλλά λόγω των υπερπτήσεων, παραβάσεων και παραβιάσεων που πραγματοποιεί και αυξάνουν τον κίνδυνο για ένα ατύχημα στο Αιγαίο». Και πρόσθεσε: «Εμείς θα συνεχίζουμε να προασπίζουμε τα σύνορά της και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, που είναι και ευρωπαϊκά σύνορα»,

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ