Τρομοκράτης που ανατινάχθηκε στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών δούλευε εκεί για… 5 χρόνια! ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΑ ΒΑΡΚΑ…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Brussels attacks suspect Najim Laachraoui 'arrested in Anderlecht a day after Isis bombingsΟ Λαχράουι, πιστεύεται ότι ήταν και ο κατασκευαστής των εκρηκτικών μηχανισμών που χρησιμοποιήθηκαν στο τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι την 13η Νοεμβρίου
Σύμφωνα με το βελγικό τηλεοπτικό κανάλι VTM, ο Νατζίμ Λααχράουι, ένας εκ των τρομοκρατών του Βελγίου, «εργάστηκε στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, μέχρι το τέλος του 2012», «κάτω από τη μύτη των αρχών», προσθέτοντας ότι ο τρομοκράτης είχε προσληφθεί από μια εταιρεία εργολαβίας σε προσωρινή βάση και ήξερε τις εγκαταστάσεις «σαν την παλαμη του χεριού του».

Λίγο πριν την επίθεση στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών είχε ανακαλυφθεί ένας κρυφός χώρος προσευχής «όπου το ριζοσπαστικοποιημένο προσωπικό θα προσευχόταν», αναφέρει το ρεπορτάζ του VTM. Μετά την ανακάλυψη του χώρου αυτού η αστυνομία κατέληξε σε μια λίστα «τουλάχιστον 50 εργαζομένων με εξτρεμιστικές απόψεις».
Τέλος, ο Λαχράουι πιστεύεται, ότι ήταν ο κατασκευαστής των εκρηκτικών μηχανισμών που χρησιμοποιήθηκαν στο τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι με τους 130 νεκρούς τον περασμένο Νοέμβριο.
Read more: http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/690139/tromokratis-poy-anatinaxthike-sto-aerodromio-ton-vryxellon-doyleye-ekei-gia-5-xronia#ixzz46UCv47jK

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ