ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ Η ΠΓΔΜ! Ενωμένη όλη η αντιπολίτευση κατά του ναζί-VMRO και των πλαστογράφων της Μακεδονίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SKOPJIAΤα ΣΚΟΠΙΑ βιώνουν την πιο ασταθή περίοδο πολιτικά, για πρώτη φορά, όλη η αντιπολίτευση αρθρώνει λόγο κατά του καθεστώτος των παραχαρακτών της Ιστορίας. Η κυβέρνηση των απογόνων του Χίλτερ θα προσπαθήσει να εξωτερικεύσει τα εσωτερικά προβλήματα της, δημιουργωντας απειλές απο το εξωτερικό, ωστε να σωθεί, οι καιροι απαιτούν ψυχραιμία ωστε να καταρρεύσουν εκ των έσω και να τελειώνουμε, μια και για πάντα.
Η αντιπολίτευση είναι έναντια στον αλυτρωτισμό,και στην δηθεν μακεδονική εθνότητα, καθώς θέλουν να διατηρήσουν την ταυτότητα τους (Βούλγαροι, Ελληνες (βλάχοι), Σερβοι, Αλβανοι)

Οπως μας μετάφερε ο ανταποκριτής μας Η ενωμένη αντιπολίτευσης στην ΠΓΔΜ”βομβάρδισαν”  Κυβερνητική Υπηρεσία προχθές με βόμβες-χρώματος
Συσσωμη η  Αντιπολίτευση στην ΠΓΔΜ συνεχίζει την εξέγερση κατά της κυβέρνησης της , με επικεφαλή τον ακροδεξιό Ψευδο-Μακεδονικό κόμμα VMRO-DPMNE.
Το κίνητρο για τον χρωμο-βομβαρδισμό του Οργανισμού για τα ΜΜΕ στα Σκόπια,  πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ, είναι έκφραση της λαϊκής εξέγερσης εναντίον μεροληψία στα μέσα ενημέρωσης TV υπέρ του κυβερνώντος κόμματος.
Η Ενωμένη Αντιπολίτευση είναι μια μεγάλη συμμαχία γύρω από το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα της ΠΓΔΜ (SDSM), από όλο το πολιτικό φάσμα, όπως οι φιλελευθεροι, οι κομμουνιστες, υο κεντρο , καθώς και των εθνοτικα πολιτικά κόμματα (βουλγαροι, Ελληνες βλάχοι) .
Αξίζει να σημειωθεί ότι διαμαρτυρίες πραγματοποιούνται, σε καθημερινή βάση, και σε άλλες πόλεις της ΠΓΔΜ, με στόχο την ανατροπή του VMRO-DPMNE με επικεφαλής τον νεοναζιστή Νίκολα Γκρουέφσκι.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
https://www.youtube.com/watch?v=wP3vZU9T3oA

ΔΗΜΟΦΙΛΗ